Kohtaamispaikka -yhteisö

Espoonlahden seurakunnassa toimiva vapaaehtoisten verkosto, joka painottaa tavoittavaa, yhteisöllistä seurakuntaelämää. Tied. aikuistyön pastori erkki.kuusanmaki(at)evl.fi, 046 920 4162 tai vesa.ojala(at)iki.fi, 050 330 5817.

Kohtaamispaikka-messu

sunnuntai klo 17 Soukan kappeli, Soukankuja 3
kevät 2018: 14.1., 11.2., 11.3., 8.4., 22.4. ja 6.5.
Kohtaamispaikka-messu on yhteisöllinen jumalanpalvelus, jossa on samat elementit kuin tavallisessakin messussa mutta liturgia on rennompi ja musiikki on moderniin tapaan sovitettua, bändivetoista ja ylistyshenkistä. Messun jälkeen on tarjolla kahvi/ tee ja purtavaa. Sen aikana on hyvä hetki kokea yhteyttä vanhojen tuttujen ja uusien ystävien kanssa. Lapsille on saarnan aikana oma lasten solu.

Pienryhmissä (solut)

voit jakaa elämäsi asioita, rukoilla ja kasvaa uskossa noin puolen tusinan muun seurakuntalaisen kanssa. Tied. Vesa Ojala.

Leiripäivä

la 19.5. Villa Hvittorpissa. Ilm. viim. 7.5. inkeri.oinonen(at)evl.fi, 050 583 6883.

Alfa-kurssi

Alfa on avoin jokaiselle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa on kysymys. Alfa on opetusta, keskustelua ja yhdessäoloa kevyen ruokailun ääressä. Kokoontumiskertoja on 11. Opetukset katsotaan dvd-levyltä, jossa on opettajana Alfan isä Nicky Gumbel. Kurssi aloitetaan kun saamme tarpeeksi osallistujia. Kiinnostuitko? Ilmoittaudu Vesa Ojalalle.

Praise Party

pe 20.4. klo 18.30 Soukan kappeli, Soukankuja 3.
Uudenlainen monikulttuurinen ylistysjuhla. Hyvää musiikkia, ylistystä, rukousta. Musiikkia esittää DJ sekä live praise bändi ja vierailijat. Myös syötävää, kahvia, teetä, virvokkeita. Illassa on ylistyslauluja myös arabiaksi ja ehkä muillakin kielillä! Let´s have fun with good music, praying and praising God! Snacks, coffee, tea and soft drinks available.

Espoonlahti Fellowship

Rakennamme kulttuurien välistä yhteisöä Espoonlahden seurakunnan yhteydessä. Building an intercultural community in connection with Espoonlahti Lutheran Church. Tied. Jukka Pelkonen, 040 580 4416, www.facebook.com/Espoonlahtifellowship

Seuraavat kokoontumiset Soukan kappelissa on syksyllä 2018.

julistustyön kappalainen, aikuiset
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo