Lähetyksen ja kansainvälisen avun ryhmät Espoonlahdessa

Diakonia- ja lähetyspiiri parilliset viikot ti klo 13 Espoonlahden kirkolla. Ollaan evankeliumin ytimessä lähetystyötä tukien, mm. käsitöitä tehden ja kahvirahoin. Tied. Eveliina Rožnovski.

Kipparin lähetyspiiri tukee lähetystyötä käsitöitä tehden.Kevään kokoontumiset Espoonlahden kirkolla ti 9.1. klo 18.30, la 27.1. klo 12 kankaanpainannan merkeissä ja la 10.3. klo 12 myös  kankaanpainantatalkoot. Tied. Marita Helki 044 338 6409.

Toivoa naisille kokoontumisissa parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 12 Soukan kappelilla muistetaan rukouksin erityisesti maailman kärsiviä naisia ja lapsia sekä omia nimikkolähettejämme. Piirissä luetaan myös Raamattua Ilosanomapiirin kysymysten siivittämänä. Tied. Eveliina Rožnovski.

Lähetyksen kirkkokahvipiiri toimii projektiluontoisesti järjestäen kirkkokahvit messun jälkeen. Jos pidät joko leipomisesta, kuppien laittamisesta tai tiskaamisesta kivassa porukassa, ilmoittaudu Reine Aallolle 044 284 2118.

Raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu keskiviikkoisin parillisina viikkoina  klo 12 Espoonlahden kirkolla. Raamattu on pohjaton aarrearkku jokaiselle kristitylle. Piiri tukee myös lasten Raamattu- ja lukutaitotyötä Pipliaseuran kautta. Tied. Seija-Sisko Raitio 044 591 2008.

Teresa-piiri parillisten viikkojen tiistaisin  klo 18–20 kirkko. Tehdään käsitöitä, järjestetään kirkkokahveja, osallistutaan myyjäisiin ja tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Naisten Pankin kautta. Tied. Teija Moilanen.

Toivon Tori Soukankaari 8 B, on Espoonlahden seurakunnan kirpputori, jonka tuotto tuo toivoa ihmisille maamme rajojen ulkopuolella. Tori on avoinna torstaisin klo 12–18 ja lauantaisin klo 11–15. Vaate- ja tavaralahjoituksia otetaan kiittäen vastaan. Kirpputorin tuotteita viedään myös Viron vähävaraisille. Kirpputorilla tarvitaan auttavia käsiä lajitteluun, siivoukseen ja myyntiin. Olisiko sinulla aikaa auttaa? Tied. Eveliina Rožnovski.

Naisten Pankki on työskennellyt Kambodžassa perustamisvuodestaan 2007 alkaen.
Naisten Pankki on työskennellyt Kambodžassa perustamisvuodestaan 2007 alkaen.