Soden kesä

Kesä, eikä mitään tekemistä?

Vaikka iso osa Soden toiminnasta on kesäaikaan tauolla, ei kannata silti murehtia. Perjantain nuortenillat jatkuvat kesän läpi, joten Sodesta löydät varmasti juttukaverin ja peliseuraa perjantaisin klo 17-22.

Kesällä voit kohdata tuttuja naamoja myös Espoonlahden alueen rannoilla muutamana tiistaina klo 15-20. Pelejä, leikkejä, lauluja, juttukavereita ja mukavaa yhdessäoloa. Sekä tietysti telttasauna! Sauna lämpiää klo 17-19.30. Nappaa uikkari kainaloon ja tuu mukaan!

Tutun auton ja saunan löydät näistä paikoista: 12.6. Tyrskyranta, 26.6. Klobben ja 14.8. Hanikan virkistyskeskus.

Kesän aikana aikana leireillään sekä tyttöjen että poikien kanssa kuin tietysti myös ripareilla. Leirikesän päättää huikea viikonloppuleiri Jatkis, jonne on tervetullut jokainen rippikoulun käynyt nuori. Tsekkaa lisätiedot alta ja ilmoittaudu mukaan.

Soden syyskausi starttailee elo-syyskuussa, kun esimerkiksi kerhokausi, koulutukset ja ryhmät käynnistyvät. Seuraa ilmoittelua täällä ja somessa!

Kesätunnelmia ja infoja löytyy myös Soden somekanavista: instagramista ja snapchatistä nimimerkillä @sodesta

Tervetuloa Soden nettisivuille!

Tältä sivustolta löytyy tietoa Espoonlahden seurakunnan nuorisotyöstä. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.