Tervetuloa Soden nettisivuille!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

Kesä, eikä mitään tekemistä?

Vaikka iso osa Soden toiminnasta on kesäaikaan tauolla, ei kannata silti murehtia. Perjantain nuortenillat jatkuvat kesän läpi, joten Sodesta löydät varmasti juttukaverin ja peliseuraa perjantaisin klo 17-22.

HUOM! Perjantaina 24.8. ei ole Sodessa nuorteniltaa, koska olemme leirillä!

Soden syyskausi starttailee elo-syyskuussa, kun esimerkiksi kerhokausi, koulutukset ja ryhmät käynnistyvät. Seuraa ilmoittelua täällä ja somessa! ROKiin ja ISKOOn sekä kerhonohjaajaksi voit jo ilmoittautua näiden sivujen kautta.

Tunnelmia ja infoja löytyy myös Soden somekanavista: instagramista ja snapchatistä nimimerkillä @sodesta

Nähdään Sodessa!

Haluatko vaikuttaa seurakuntasi ja kirkon asioihin?

Nyt kannattaa olla hereillä! Marraskuussa 2018 on nimittäin seurakuntavaalit, joissa valitaan uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Kaikki 16-vuotiaat seurakunnan jäsenet saavat äänestää, joten kannattaa suunnata uurnille sitten marraskuussa! Tsekkaa lisäinfot vaaleista alla olevan linkin kautta!