Nuorten aikuisten toiminta

Oletko täysi-ikäistynyt nuori ja kaipaat tekemistä saman ikäisten seurassa? Eikö nuortenillat ja leirit enää kolahda?

Nuorten aikuisten toimintaa toteutetaan yhdessä Espoon muiden seurakuntien kanssa. Mukaan on tervetullut jokainen täysi-ikäistynyt nuori tai jo opiskelu- ja työelämässä oleva nuori aikuinen. Nuoren aikuisten toiminta on juuri sellaista kuin sen tekijät ja toteuttajatkin: yhdessä olemista peli- ja saunailloissa, hiljentymistä arjen kiireen keskellä, retkiä tai melkeinpä mitä vain keksitään.

Käsi, joka pitelee kompassia
Lähde mukaan nuorten aikuisten kesävaellukselle!

Nuorten aikuisten vaellus

Kesällä 2018 nuoret aikuiset suuntaavat kolmen yön vaellukselle Salamajärven kansallispuistoon. Tälle reissulla luvassa unohtumattomia elämyksiä, hyvää seuraa ja nautiskelua Suomen kesästä. Aikaisempaa vaelluskokemusta ei tarvita ja varusteita saa lainata seurakunnilta. Retki toteuteaan yhteistyössä Espoonlahden, Olarin ja Tapiolan seurakuntien kanssa.

Nuorten aikuisten illat

Nuoret aikuiset Espoon eri seurakunnista viettävät aikaa yhdessä nuorten aikuisten illoissa. Näitä iltoja järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti. Kokoontumispaikkoina ovat usein joko Sode tai Suvelan kappeli, joskus ollaan jossain muuallakin. Illoissa jutellaan, pelaillaan, kokkaillaan, saunotaan, tutkitaan, pohdiskellaan ja milloin mitäkin keksitään. Illat pyörivät vapaaehtoisvoimin, joten tule rohkeasti mukaan ideoimaan, toteuttamaan ja olemaan.

Syksyn 2018 illat ovat xx xx xx xx

Lisätietoja voit kysellä henkilöltä xx xx

Pop-messu

Espoolainen pop-messu on tavallinen iltajumalanpalvelus, jossa yhteisesti laulettavat virret ja muu musiikki säestetään "popisti" bändillä. Messun toimittavat espoolaiset ja vierailevat papit, joita kutsutaan usein mm. saarnaamaan. Mukana on niin nuoria, nuoria aikuisia, nuoria perheitä, työssä käyviä kuin senioreitakin. Messun ajaksi on järjestetty myös lastenhoito. Poppiksen kruunaa yhdessä nautit iltakaakaot!

Olet tervetullut mukaan toteuttamaan messua laulaen, soittaen, lukien, rukoillen tai vaikka käsipariksi keittiöpuuhiin!

Syksyn 2018 pop-messut ovat xxx

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
 Espoo