Nuorten leirit

Yhdessäoloa, tekemistä ja olemista, ulkoilua, pelejä ja leikkejä, seikkailuja, elämyksiä, hartauksia, saunomista, laulamista, leirinuotioita ja monenlaista muuta - sitä on nuorten leirit!

Nuorten leirejä on monenlaisia. Osa leireistä liittyy koulutuksiin, toiset taas ovat avoimia kaikille nuorille. Leirit ovat usein aika edullisia, ja leirimaksusta voi tarvittaessa hakea maksuvapautusta. Leireillä pääsee toteuttamaan itseään, etsimään vastauksia elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin sekä kohtaamaan Jumalan hartauksissa. Tietysti siellä on myös erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa.
 

Nuotio ja lettupannuja
Lettujen paistoa leirinuotiolla

JATKIS

eli jatkoripari! Päätetään riparikesä yhdessä huikealla viikonloppuleirillä!

Kaikkia rippikoulun käyneitä nuoria kutsutaan mukaan yhteiseen seikkailuun Jatkikselle eli jatkoriparille. Jatkis on viikonlopun mittainen leiri, jolla palataan yhdessä huikeisiin riparitunnelmiin leikkien, laulaen, hiljentyen, tutustuen, pelaillen, seikkaillen, nauraen ja mahtavia juttuja puuhaillen. Leiri pidetään Kirkkonummella Hvittorpissa 24.-26.8.2018 ja se päättyy sunnuntaina ripariveisukonserttiin Espoonlahden kirkolla. Sunnuntaina on leirillä myös isosten ja leiriavustajien oma palauteosio.

Huom! Sisämajoituspaikkoja on leirillä rajoitetusti. Ilmoitamme leirikirjeessä majoituspaikkasi.

Olet sitten rippikoululainen, isoskoulutusta käyvä,  jo isosena toiminut tai leiriavustaja, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumislinkki on tässä. Ilmoittaudu viimeistään 12.8. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Leirikirjeen saat postitse kotiin noin viikkoa ennen leiriä.

Värikkäitä kajakkeja merellä
Kajakkimelontaa Hilassa
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo