Ihana valo -hyvinvointitapahtuma

la 28.4. kello 12.00 - kello 15.00

Ihana valo -hyvinvointitapahtuma Chapple

Lempeää liikettä, ravintotietoutta, kauneus- ja kampausvinkkejä ja kristillistä meditaatiota.

Tapahtuma on ilmainen. Hyvinvointitapahtumassa mukana Joogaamo, Ego, Ruohonjuuri, Dermosil, Hiusfashion Ompun Torppa, Ison Omenan kirjasto, Espoon Martat, Kristillisen meditaation kansainvälinen yhteisö sekä Perheasiain neuvottelukeskus.

Ruohonjuuri

Ajankohtaisten tuotteiden esittelyä, joilla omaa hyvinvointia voi ylläpitää. Paikalla oma ravintoterapeuttimme, joka osaa opastaa erilaisiin vaivoihin liittyviin ongelmiin ratkaisuja sekä perusravintolisien käyttöä.

Ompun Torppa

Ompun Torpan oppilaat tekevät pikakampauksia ja sinulla on mahdollisuus saman päivän aikana tehdä ostoksia Torpasta -30 % alennuksella. Kotimaisia tuotteita tottakai.

Ego

Tuotteiden esittelyä.

Joogaamo

Joogamaistiaiset klo 12.30, 13.30 ja 14.15. Joogaamon tarjoamassa 20 minuutin joogahetkessä jokainen joogasta kiinnostunut pääsee kokeilemaan kevyitä liikkeitä. Lempeiden joogaliikkeiden lisäksi saat levähdyshetken itseäsi varten. Levollisuus on meissä kaikissa ja jooga on oiva työkalu levollisuuden kokemiseen. Joogan maailmaan ovat kaikki tervetulleita!

Metropolia

Jalkaterapeuttiopiskelijoiden pisteessä on tarjolla jalkaterveyteen ja sen ylläpitämiseen omahoidon keinoin liittyvää tietoutta sekä jalkineisiin liittyviä tarkistuksia. Opiskelijat tekevät kenkäreseptejä, joilla tarkistatetaan ovatko kengät sopivat ja samalla annetaan hyviin kenkiin liittyvää ohjausta.

Ison Omenan kirjasto

Saavuta sisäinen mielenrauhasi kirjaston aikuisille suunnatussa värityspisteessä ja kirjanäyttelyssä.

Espoon Martat

Matinkylän Marttojen ruokamartta Marjukka Mikkola luennoi. Marjukan lisäksi Espoon martat maistattavat härkäpaputahnaa ja samalla jakavat reseptejä sekä esittelevät marttatoimintaa Espoossa.

Perheasiain neuvottelukeskus

Tervetuloa pop-up perheneuvontaan! Olet lämpimästi tervetullut testaamaan, millaista voisi olla tavata perheneuvojaa ja pohtia luottamuksellisesti omaan parisuhteeseen liittyviä asioita. Tule yksin tai kaksin, puhut mistä haluat pienen hetken ja pohditaan sitten yhdessä, mikä voisi olla Sinulle/Teille seuraava, sopiva askel. Tapahtumassa paikalla perheneuvoja Anne Kinturi. Et tarvitse ennakkoajanvarausta.

Kristillisen meditaation kansainvälinen yhteisö

Tervetuloa tutustumaan Kristillisen perinteen meditaatioon klo 13 ja klo 14. Esittelemme lyhyesti harjoituksen taustaa ja käymme läpi kuinka meditoidaan, teemme yhteisen harjoituksen ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Sydämen hiljaiseen rukoukseen kuljettava meditaatio on kaikille uskonnoille yhteistä hengellistä viisautta. Kristillisessä meditaatiossa keskiössä on hiljeneminen, kuunteleminen sekä ihan vain oleminen, jotta pystymme olemaan yhteydessä pyhyyteen. Meditaation ohjaajina Kristillisen meditaation kansainvälisen yhteisön suomalaisia jäseniä.


Järjestäjä

Olarin seurakunta

Katso myös

ma 18.6. klo 18.00

Leppävaaran kirkko

KesäRaamattupiiri (4.6-6.8)

Mahdut hyvin mukaan! Osallistuminen ei edellytä Raamatun tuntemista eikä sitoutumista.
ti 19.6. klo 9.30 -11.00

Espoonlahden kirkko

Kesäkahvila

Tule kesäkahvilaan!
ke 20.6. klo 7.30 -15.00

Tapiola Golf, Turveradantie 17, 02180 Espoo

Yhteisvastuu Open 2018

Tule vihreille niityille ja tekemään hyvää itsellesi ja lähimmäisellesi. Yhteisvastuun hyväksi pelataan golfia ke 20.6., pelipaikkana Tapiola Golf.