Espoo-päivän konsertti - Muumiperheen lauluretki

la 25.8. kello 16.00

Espoo-päivän konsertti - Muumiperheen lauluretki

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Muumiperheen lauluretki - konsertti koko perheelle. Esiintyjät Soili Perkiö, Markus Bäckman, Eija Ahvo. Konserttiin vapaa pääsy. KONSERTTI ON TÄYNNÄ!

Soili Perkiön uudet Muumilaulut valloittavat kuulijoita eri puolella Suomea. Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen ja Pikku-Myy seikkailevat yhdessä muiden Muumilaakson hahmojen kanssa uusissa Hannele Huovin teksteissä Tove Janssonin tutussa hengessä.

Näyttelijä, laulaja ja ohjaaja Eija Ahvo on tehnyt pitkän uran lasten kulttuurin edistäjänä Suomessa. ”Lapsen saattaminen teatterin ja musiikin lähteelle on suurin lahja minkä voit lapselle antaa. Musiikin avulla voit houkutella lapsen mielikuvittelun maailmaan, jossa tunteet ovat heti läsnä. Tarinoiden käsittely ja kauneuden huomioiminen luovat lapselle turvallisuutta, jännitystä ja iloa.”

Markus Bäckman on pitkän linjan äänityöläinen. Päätyönään hän dubbaa piirroselokuvia ja -sarjoja, tekee laulukeikkaa ja lukee äänikirjoja. ”Muumit ovat tulleet tutuiksi sekä dubbaustyössä, että riemukkaalla Muumiperheen lauluretki - levyllä, jolla sain olla mukana. Ja tietysti lapsena aina kesäisin, kesämökin kirjahyllystä."

Soili Perkiö on musiikkikasvatuksen lehtori Sibelius-Akatemiassa, lasten musiikin säveltäjä ja esittäjä sekä oppikirjailija.

Muumiperheen lauluretki -levy ilmestyi talvella 2014 ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys. Se valittiin heti Vuoden lastenlevyksi, ja vuonna 2015 levy sai EMMA-palkinnon Lasten levy -kategoriassa.

 Konsertin kesto noin 45 min.

Espoon kulttuurikeskus - Louhisali


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta

Katso myös

la 25.8. klo 14.00

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Espoo-päivän konsertti - Muumiperheen lauluretki

Muumiperheen lauluretki - konsertti koko perheelle. Esiintyjät Soili Perkiö, Markus Bäckman, Eija Ahvo. Konserttiin vapaa pääsy, liput haettavissa Tapiolan kirkon vahtimestarilta etukäteen. KONSERTTI ON TÄYNNÄ!
la 25.8. klo 15.00 -16.00

Kaskikappeli

PopUp-pyhäkoulu

Suomen Pyhäkoulun Ystävät ry:n kesätyöntekijät pitävät PopUp-pyhäkoulun Kaskikappelin pihalla. Sateen sattuessa siirrytään sisätiloihin.