Tapiolan päiväkerhot

 

Syksy 2018 - kevät 2019 päiväkerhoihin haku aukeaa maaliskuussa 2018.

Lapsi on ilo!

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta noin 2–5-vuotiaille lapsille. Kerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka suunnittelevat monipuolista toimintaa myös yhdessä lasten kanssa. Jokainen lapsi on tärkeä omana itsenään ja osana ryhmää. Kehumme, kiitämme ja kannustamme lasta sekä kiinnitämme huomiota lapsen vahvuuksiin. Tavoitteenamme on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti.

Alkupiirissä kynttilän syttyessä hiljennytään hetkeksi yhdessä. Kirkkovuoden juhlat ja raamatunkertomukset tulevat tutuiksi. Päiväkerhossa kristillinen kasvatus näkyy ja kuuluu monin lapsen iän huomioivin tavoin lauluissa, kerhorukouksessa, raamatunkertomuksissa, toisten arvostamisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta ja vastauksia lasten kysymyksiin voidaan miettiä myös yhdessä vanhempien kanssa.

Ryhmissä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Päiväkerhossa opetellaan toimimaan yhdessä, ymmärtämään toisia ihmisiä ja ympäröivää maailmaa. Päiväkerho on lapselle turvallinen kasvu- ja leikkiympäristö.

Kerhopäivät sisältävät ulkoilua, alkupiirin, eväshetken, vapaata ja ohjattua leikkiä, askartelua, satuja, laulua ja soittoa.

Kerhopisteet:

  • Tapiolan kirkko, Kirkkopolku 6
  • Mankkaan seurakuntakoti, Mankkaantie 2–4 b, 2.krs.
  • Laajalahden kerho, Kirvuntie 18 c

Keväkauden 2018 päiväkerhossa vielä paikkoja! Tiedustelut ja ilmoittautumisen Kirsti Nyyssölälle kirsti.nyyssola@evl.fi tai 040 749 4334

Päiväkerholaiset metsäretkellä.
Päiväkerholaiset metsäretkellä.

Ota yhteyttä

Kirsti Nyyssölä
Lapsityön ohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4459
Kirkkopolku 6
02100 Espoo
Tiia Trogen
Perhetyöntekijä
Tapiolan seurakunta
09 8050 4458
Kirkkopolku 6
02100 Espoo