Tapiolassa syksyllä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittaudutaan 1.3.-3.4.2018
Tapiolassa syksyllä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittaudutaan 1.3.-3.4.2018

Tapiolan päiväkerhot 2018-19

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2–5-vuotiaille lapsille. Ryhmät täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Etusijalla ovat jo kerhossa olevat lapset ja seurakunnan jäsenet. Kerhopaikoista ilmoitetaan kotiin huhtikuun loppuun mennessä.

Hakuaika päiväkerhoihin 1.3.-3.4. Linkki ilmoittautumiseen aukeaa 1.3.

Kerhopaikat

  • Tapiolan kirkko, Kirkkopolku 6
  • Mankkaan seurakuntakoti, Mankkaantie 2-4 b, 2 krs.
  • Laajalahden kerhotila, Kirvuntie 18 c

Lapsi on ilo!

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2–5-vuotiaille lapsille. Kerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka suunnittelevat monipuolista toimintaa myös yhdessä lasten kanssa. Jokainen lapsi on tärkeä omana itsenään ja osana ryhmää. Kehumme, kiitämme ja kannustamme lasta sekä kiinnitämme huomiota lapsen vahvuuksiin. Tavoitteenamme on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti.

Alkupiirissä kynttilän syttyessä hiljennytään hetkeksi yhdessä. Kirkkovuoden juhlat ja raamatunkertomukset tulevat tutuiksi. Päiväkerhossa kristillinen kasvatus näkyy ja kuuluu monin lapsen iän huomioivin tavoin lauluissa, kerhorukouksessa, raamatunkertomuksissa, toisten arvostamisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta ja vastauksia lasten kysymyksiin voidaan miettiä myös yhdessä vanhempien kanssa.

Ryhmissä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Päiväkerhossa opetellaan toimimaan yhdessä, ymmärtämään toisia ihmisiä ja ympäröivää maailmaa. Päiväkerho on lapselle turvallinen kasvu- ja leikkiympäristö.

Kerhopäivät sisältävät ulkoilua, alkupiirin, eväshetken, vapaata ja ohjattua leikkiä, askartelua, satuja, laulua ja soittoa.

 

Tiedustelut Kirsti Nyyssölä kirsti.nyyssola@evl.fi tai 040 749 4334

Päiväkerholaiset metsäretkellä.
Päiväkerholaiset metsäretkellä.

Ota yhteyttä

Kirsti Nyyssölä
Lapsityön ohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4459
Kirkkopolku 6
02100 Espoo