Leppävaaran seurakunnan aikuisten musiikkiryhmät

Kuoro kaikille

Aika: Joka toinen ke klo 18.30–19.45 (parittomat viikot)
Paikka: Leppävaaran kirkko, Veräjäkallionkatu 2

Juuri sinulle wannabe-singer! Kuoro kaikille -kuorossa opetellaan äänenkäyttöä ja laulamista yksinkertaisin harjoituksin, tutuin lauluin ja myös uusia lauluja oppien. Kaikenikäisten kuoro, jossa ei laulutaitovaatimuksia, ei sitoutumis- eikä esiintymispakkoa! Mukaan laulamaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa ja niin usein tai harvoin kuin omaan aikatauluun sopii.

Kevätkausi 2018 alkaa olla lopuillaan. Ke 25.4. on kevään viimeiset harjoitukset, jolloin lauletaan nelihenkisen live-bändin säestyksellä ja lopuksi on pienet tarjoilut. Tämäkin on hyvä kohta tulla kokeilemaan eli vaikka et olisi aiemmin mukana ollutkaan, niin tervetuloa ääntä verryttelemään!

 

Kysy lisää: Kanttori Outi Noponen, 040 513 0869, outi.noponen(at)evl.fi


Lauluyhtye Kuiske

Aika: kaksi kertaa kuukaudessa ti  klo 18–20.30 tai lauantaisin klo 10–13
Paikka: Kilonristi, Vanharaide 1

Lauluyhtye Kuiske on aloittanut toimintansa syksyllä 2013. Yhtyeessä laulaa kaksitoista 20–40-vuotiasta naista. Laulettava ohjelmisto koostuu tuoreesta, raikkaasta, folkahtavasta, popahtavasta ja kevyemmästä musiikista stemmoissa laulettuna, hyvällä asenteella. Niin a acappellaa kuin soittajien kanssa. Kuiske esiintyy monenlaisissa messuissa, konserteissa ja tapahtumissa. Lauluyhtyeeseen tullaan koelaulun kautta. Tutustu ja seuraa meitä Kuiskeen Facebookissa.  

Kysy lisää: Kanttori Outi Noponen,  040 513 0869, outi.noponen(at)evl.fi

 

Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro

Aika: To klo 18–21
Paikka: Leppävaaran kirkko,  Veräjäkallionkatu 2

Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro on hyvällä tasolla toimiva ja päämäärätietoinen sekakuoro. Kuoro harjoittelee viikottain torstaisin. Kerran kaudessa on myös harjoitusleiri. Kamarikuoroon liitytään koelaulun kautta. Ota rohkeasti yhteyttä kuoron johtajaan kanttori Kullervo Latvaseen.

Historiaa: Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro (LKK) aloitti toimintansa 1993 kanttori Kullervo Latvasen johdolla. Vuosina 1994–2004 kuoroa johti kanttori Kauko Perkkiö ja 2004–2007 kanttori Hannu Lehtikangas. Kuoro on vieraillut kotimaan lisäksi mm. Saksassa, Unkarissa , Virossa ja Espanjassa.

Leppävaaran kamarikuoron sivut

Kysy lisää: Kanttori Kullervo Latvanen, 040 571 5568, kullervo.latvanen(at)evl.fi

 

Leppävaaran seurakunnan kirkkokuoro

Aika: To klo 10–12
Paikka: Leppävaaran kirkko, Veräjäkallionkatu 2.

Vireä ja aktiivinen Leppävaaran seurakunnan kirkkokuoro avustaa säännöllisesti messuissa ja esiintyy myös seurakunnan muissa tilaisuuksissa. Kuorossa laulaa tällä hetkellä noin 35 laulajaa tasaisesti kaikissa äänissä. Rohkeasti siis uudet laulajat, niin mies- kuin naisäänet mukaan. Yksin ei tässä kuorossa tarvitse stemmaansa laulaa. Ja huomaa aamupäivään osuva harjoitusaika. Torstaiaamu lähtee mukavasti liikkeelle laulamalla!

Kysy lisää: Kanttori Kullervo Latvanen, 040 571 5568, kullervo.latvanen(at)evl.fi

 

Mattanja-lauluryhmä

Aika: joka toinen maanantai klo 18.30–20
Paikka: Lasten kappeli Arkki,  Leppävaarankatu 7 B, 3. krs.

Mattanja-kuoro on lähetystyön oma musiikkiryhmä. Kuoro harjoittelee ja laulaa uutta hengellistä musiikkia, gospelia, messulauluja, etnisiä lauluja ja ylistystä.

Kevätkausi 2018: 15.1.-7.5.

Kysy lisää: Ritva Oksanen-Antin, 040 556 2826, ritu.oksanen(at)gmail.com

Musaryhmä

Aika: joka toinen keskiviikko klo 18.30–19.45
Paikka: KilonRisti, Vanharaide 1

Lisätiedot: Älä jätä soitintasi ja soittotaitoasi pölyttymään! Tule soittelemaan toisten harrastelijasoittajien kanssa. Vapaamuotoista musisointia ilman esiintymispaineita.

Kysy lisää: Taru Sillanpää, taru.sillanpaa(at)elisanet.fi

Laulaminen virkistää ja sopii kaikille.

Muskarikuoro Huiske ja Lapsikuoro Havina

Lapsikuorossa on kivaa ja kaikki halukkaat mahtuvat mukaan!

Paikka: Uuttu, Lintukulma 2, Lintuvaara
Aika: 

  • Torstaisin klo 16-16.45 Lapsikuoro Havina, 2.-7. -luokkalaisille
  • Torstaisin klo 16.50-17.30 Muskarikuoro Huiske, 5-7 -vuotiaille

Syyskausi 2017 alkaa harjoituksilla torstaina 24.8. Uutussa.

Kuoro esiintyy säännöllisesti Leppävaaran seurakunnan messuissa ja erilaisissa konserteissa, myös muiden lapsikuorojen kanssa. Monenlaiset laulut, mukava meno ja kivat kuorokaverit odottavat sinua!

Ennen Havinan harjoituksia Uutussa toimii torstaisin myös 2.-6.-luokkalaisille tarkoitettu iltapäiväparkki klo 13-16. Lisätietoja parkeista. Tarjolla on tarvittaessa myös välipala kauempaa tuleville kuorolaisille ennen Havinan kuoroharjoituksia.

Muskarikuoroa johtaa muskariope Eeva-Maria "Essi" Nyyssönen ja lapsikuoroa kanttori Outi Noponen.

Havinaan ja Huiskeeseen molempiin voi tulla mukaan ilman ennakkoilmottautumista missä vaiheessa kautta tahansa. Kuorotoiminta on maksutonta.

Tervetuloa iloiseen joukkoon!

Kysy lisää: 

  • Musiikkileikkikoulun opettaja Eeva-Maria Nyyssönen, p. 040 559 1489, eeva-maria.nyyssonen(at)evl.fi
  • Kanttori Outi Noponen, p. 040 513 0869, outi.noponen(at)evl.fi