Soukan kappeli

Soukan kappeli

Kappelin alttariseinänä on paljas kalliopinta, joka kuvastaa ihmisen yhteyttä maahan. Kallion äärellä oleva alttari ja kamarasta nouseva kupariristi kuvastavat ihmisen ainoaa turvaa elämän myrskyissä. Kattorakenteena on avaruusristikko ja muurien yläosat ovat vapaat. Nämä kuvastavat ihmisen kaipuuta kirkkauteen, paluuta valoon ja vapauteen, rakenteen puhtautta ja keveyttä. Kappelissa on pyritty siihen, että ihmiset voisivat luottavaisina hiljentyä kuuntelemaan. Salin valkoiset tiiliseinät on muurattu niin, että saumat muodostavat yhtenäiset pysty- ja vaakalinjat. Arkkitehti Veijo Martikaisen suunnittelema Soukan kappeli valmistui v. 1978. Rakennus peruskorjattiin v. 2003, jolloin mm. tiiliverhous uusittiin.  Kappelissa on 150 istumapaikkaa ja seurakuntasalissa on 80 pöytäpaikkaa.

Tässä lisää valokuvia tiloista, joita tarjoamme mm. kastekahville, hääjuhlille ja muistotilaisuuksille (kuvat Hans-Christian Daniel):

Kappelin alttari
Soukan kappelin alttari
Seurakuntasali (tilaa n. 80 hengelle)
Soukan kappelin seurakuntasali
Soukan kappelin seurakuntasali
Soukan kappelin seurakuntasali
Soukan kappelin seurakuntasali
Soukan kappelin pääkeittiö (amattilaiskäyttöön)
Soukan kappelin pääkeittiiö
Soukan kappelin pääkeittiö
Soukan kappelin monitoimitila (tilaa n. 30 henhelle)
Soukan kappelin monitoimitila
Soukan kappelin monitoimitila
 
 
 

 

Soukan kappeli

Soukankuja 3, 02360 Espoo

p. work 050 511 0310 (vahtimestari)

Tilavaraukset kirkollisiin toimituksiin (kaste, häät, hautajaiset, kodin siunaus) palvelukeskuksesta, p. 09 8050 2601 arkisin klo 9-15. Tilavaraukset muihin tarkoituksiin Espoonlahden seurakuntasihteeriltä p. 09 8050 6000, arkisin klo 9-15. Soukan kappeli on avoinna ma-pe 7-15, la 9-17 ja su 12-20. Messut sunnuntaisin klo 17.

Lisätietoja tilasta
Ajo-ohje >
Inva-WC Vauvanhoitopaikka Induktiosilmukka