Tervetuloa hiljentymään hetkeksi. Ennen kuin aloitat, pysähdy ja päästä irti ympäröivästä maailmasta. Kun olet valmis, voit edetä omaan tahtiisi.

Aloita

Toistetaanko taustamusiikkia?

Kyllä
Ei

Veljeni, pitäkää pelkkänä ilona niitä monenlaisia koettelemuksia, joihin joudutte. Tehän tiedätte, että kun uskonne selviytyy koetuksesta, tämä kasvattaa teissä kestävyyttä.

Jaak.1:2

Seuraava

Usko ja rukous. Niiden varaan elämämme Jeesuksen seuraajina jännittyy. Välillä uskomme horjuu. Epäilemme kulkemaamme polkua, joka voi olla täynnä koettelemuksia. Välillä Jumala tuntuu olevan kaukana. Polkua on vaikea nähdä. Mistä löydämme silloin avun?

Edellinen Seuraava

Vaikeina hetkinä meitä kantaa seurakunnan yhteinen usko. Yhdessä lausuttu rukous, seurakunnan yhteinen uskontunnustus, yhdessä saatu siunaus, yhdessä nautittu leipä ja viini kantavat meitä halki vaikeuksien.

Edellinen Seuraava

Saamme apua sisarien ja veljien uskosta silloin, kun Jumalan valtakunnan työ tuntuu vaikealta. Uskomme saa kantaa muita silloin, kun heillä on raskasta. Yhteisen uskomme ytimessä on Herramme Jeesus Kristus joka taistelee puolestamme.

Edellinen Seuraava

Rukoilemme:

Vapahtajamme Jeesus Kristus, pidä minusta kiinni. Auta minua tukemaan muita. Anna minun huomata ojennetut kädet kun joku lähelläni tarjoaa apuaan. Me seisomme yhdessä, yhdessä me teemme Jumalan valtakunnan työtä. Yhdessä ylistämme sinua.

Edellinen Seuraava

Aamen

Edellinen Seuraava