Hyvä leppävaaralainen,

Leppävaaran seurakunta elää ja toimii vilkkaalla alueella. Täällä asuu paljon ihmisiä ja moni käy täällä töissä. Aluettamme halkoo hyvät liikenneyhteydet ja kauppakeskukseen saapuu asiakkaita kaukaakin. Leppävaara on myös monikulttuurinen ja edelleen kasvava asuinpaikka.

Seurakuntamme on noin 25 000 seurakuntalaisen yhteisö, joka sykkii monipuolista kristillistä elämää. Kokoonnumme messuun Leppävaaran kirkossa sunnuntaina klo 11. Karakappelissa vietetään messua parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 13.

Viikoittain seurakunnassa kokoontuu monenlaisia piirejä lapsille, varhaisnuorille, nuorille ja aikuisille. Perhekerhoissa käy paljon lapsia huoltajineen. Kuoroissa käy monia laulajia.

Leppävaaran seurakunta on vahvasti mukana alueensa ihmisten arjessa ja juhlassa. Joka viikko papit kastavat, vihkivät ja siunaavat kymmeniä ihmisiä. Leppävaaran seurakunta osallistuu myös aktiivisesti paikallisiin tapahtumiin kuten Raittikarnevaaleihin. 

Seurakunta kaipaa moniin toimintoihinsa vapaaehtoisia, aktiivisia ihmisiä. Seurakunta muodostuu jäsenistään, joissa jokainen toimii omaa arjen tehtäväänsä hoitaen yhteisön hyväksi. Tervetuloa mukaan toimintaamme myös sen toteuttajaksi ja kehittäjäksi.

Kalervo Salo

kirkkoherra

 

Kalervo Salo on toiminut Leppävaaran seurakunnan kirkkoherrana vuodesta 2006.