Nimikkokohteet ja projektit

Viron terveiset vuodelle 2013

Espoon seurakunnat tukevat Viron kirkkoa lähetystyössä eteläisessä naapurissamme. Tässä Suomen evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen tervehdysvideo työstä sukulaiskansamme parissa.

Lisätietoja:
http://www.sekl.fi/sekl/lahetys/tyoalueemme/viro
www.eelk.ee

 

MAF Pienkoneisiin polttoainetta - jerrykannullinen toivoa

 

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa kerätään konfirmaatiokolehdeilla varoja kristillisen MAF eli Mission Aviation Fellowship -järjestön lentokoneiden polttoaineeseen.

Avustus- ja terveydenhoitotyötä tehdään vaikeakulkuisilla ja turvattomilla seuduilla, jossa pienkone on ainut vaihtoehto ihmishenkien pelastamiseen ja katastofiapuun.
Maailmanlaajuisella järjestöllä on 130 konetta tekemässä avustustyötä. Joka kolmas minuutti kone lähtee kentältä tai laskeutuu.

Polttoaine on yksi MAF:n suurimmista menoeristä. Yhdellä jerrykannullisella polttoainetta pienkoneella voi lentää 20 minuuttia (hinta n. 20 €) ja jo sillä voi pelastaa ihmishengen: yksi jerrykannullinen menolentoon ja toinen paluulentoon.

MAF Finland eli www.mafsuomi.fi on mukana tekemässä lennoista totta. Espoon tuomiokirkkoseurakunta on sitoutunut projektiin kolmivuotiskaudeksi vuosina 2017-2019.

Yhdistelmäkuvassa seurakuntapastori Antti Pohjolan-Pirhonen esittelee jerrykannua, kuva Maarit Malinen. Taustalla tehdään kiireellistä ambulanssilennon valmistelua, kuva MAF.
 

Konfirmaatiomessut täällä>>

MAF-kotisivut: http://www.mafsuomi.fi