Kesäkuoro - Lauluja rakkaudesta

Tule mukaan laulamaan yhdessä Tapiolan kirkkoon. Kesäkuoro kokoontuu kolme kertaa ja osallistuu messuun.

Harjoitukset keskiviikkoisin 9.7., 16.7. ja 23.7. klo 13–14.30. Esiintyminen messussa "Rakkauden laki" su 27.7. klo 10 Tapiolan kirkossa.

Laulajilta edellytetään sävelkorvaa ja sitoutumista kaikkiin harjoituksiin. 

Kuoroa johtaa kanttori Airi Saloniemi, p. 050 5220048.

Gospel-kuoro

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: Seuraava projekti syksyllä 2014.

Lisätiedot:

Kuoroperiodi kaksi kertaa vuodessa. Neljät harjoitukset (sunnuntaisin klo 16.30 - 17.45) ja esiintyminen messussa.

Ei ikärajoja, sekä naiset että miehet ovat tervetulleita.

Laulamme 2-, 3- ja 4-äänisesti Nuoren seurakunnan veisuja, Tuomas-lauluja, Taizé-lauluja, negrospirituaaleja ja muuta gospelmusiikkia.

Tule rohkeasti mukaan laulamisen riemuun!

Yhteystiedot:

elina.forsberg@evl.fi, 040 5130845

Kuoro kaikille

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: Tiistaisin klo 13.30-14.45; Nyt kuoro kesälomalla, harjoitukset jatkuvat syyskuussa 2014.

Lisätiedot:

Kaikille, myös laulamattomille tai huonoiksi laulajiksi itsensä kokeville tarkoitettu lauluryhmä. Mukaan voi tulla koska vain sopii, ei ilmoittautumista. Tervetuloa kaikenikäiset!

Tule sellaisena kuin olet silloin kuin voit! Kuorossa on mahdollisuus kehittyä ja palvella, Kuoro kaikille esiintyy silloin tällöin seurakunnan tilaisuuksissa ja pienissä ryhmissä kuorolaiset käyvät hoivakodeissa laulamassa.


Kuoro kaikille -Laulukouluryhmässä alusta alkaen mukana ollut Pirkko Koski kertoo:
"Kun on saanut sydämeensä lahjana laulumielen ja -innon, ei sitä voi eikä halua vaientaa. Olen iloinen ja kiitollinen seurakuntani tarjoamasta 'laulupuusta', kuorosta kaikille lauluintoisille aiempaan laulutaustaan katsomatta; kuorosta, johon on helppo tulla arankin laulajan. Kynnys on matala, into riittää! Ei myöskään ikärajoja! Nämä seikat Esse-lehden ilmoituksessa saivat minut tulemaan mukaan vuonna 2008, jolloin laulukoulu kokoontui ensimmäisiä kertoja Tapiolassa. Kuorossa saa laulaa vapaasti iloiten yhdessälaulamisesta ja -oppimisesta sekä kanttorin sydämellisestä ja lämpimästä ohjauksesta nauttien. Kuoro ikään kuin uudistaa mielen ja antaa 'ilon suurennuslasin' arkipäivään, siunauksen virsien ja laulujen sanoman ja sävelen kautta. Myös messuun on ollut helpompi tulla. Kiitos kanssalaulajille, kanttorille ja Taivaan Isälle!"

 

Yhteystiedot:

Elina Forsberg, puh. 040 5130845

 

Lapsikuoro Tiltaltit ja Pajulinnut

Lapsikuoro Tiltaltit ja Pajulinnut

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: Harjoitukset maanantaisin klo 17.30. Nyt kuoro kesälomalla. Syyskauden Kuorostartti ma 18.8.!

Lisätiedot:

  • Yhteinen harjoitus klo 17.30–18.15, yli 3.-luokkalaiset lisäksi klo 18.15–18.30
  • Ei pääsykoetta, halu laulaa yhdessä riittää!
  • Maksuton, mahdollisista kuoron leireistä ja matkoista maksu (seurakunta maksaa osan).
  • Ohjelmistossa reippaita hengellisiä lasten lauluja, lisäksi rytmiikkaa ja äänenmuodostusta.
  • Kuoroa johtaa kanttori, musiikin maisteri ja musiikkileikkikoulunopettaja Elina Forsberg.

Ilmoittauttuminen (alk. 5.5.2014) lapsikuoroihin tästä.

TERVETULOA LAPSIKUOROON!

Yhteystiedot:

Elina Forsberg, p. 040 5130845, elina.forsberg@evl.fi , eli,

Lauluyhtye Laetificus

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: Keskiviikkoisin klo 18-19.30

Lisätiedot:

Laetificus on nuorten aikuisten (n. 20 v - 30+ v) lauluyhtye.

Ryhmä laulaa kolmi-neliäänisiä sovituksia gospelmusiikista virsiin. Laetificus esiintyy erilaisissa tapahtumissa, messuissa ja konserteissa.

Yhteystiedot:

Liisa Malkamäki, puh. 040 5694445

Nuorten bändi

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: joka toinen maanantai (parittomat viikot) klo 18.30 - 20

Lisätiedot:

Tule sellaisena kuin olet, bändissä myös oppii soittamaan, jos ei osaa kovin paljon.  Myös laulajia, miksaajia ja valohenkilöitä yms tarvitaan! Bändiin ovat tervetulleita erityisesti 14 - 25-vuotiaat ihmiset.

Yhteystiedot:

Tuomas Merilahti, p. 040 5489437 

Otaniemen kappelikuoro

Otaniemen kappelikuoro

Paikka: Otaniemen kappeli

Aika: Torstaisin klo 18-20

Lisätiedot:

Otaniemen Kappelikuoro on nuorten aikuisten sekakuoro, joka toimii Otaniemen kappelilla osana Espoon seurakuntien oppilaitostyötä. Kuoroa johtaa oppilaitostyön kanttori Katja Kangas.

Kuorossa on noin 20 laulajaa. Kuoromme ohjelmisto on monipuolinen ja alati uusiutuva, mikä pitää laulamisen mielekkään haasteellisena. Laulamme ensisijaisesti hengellistä musiikkia, pitäen sisällään uusia suomalaisia lauluja, vanhaa gregoriaanista kirkkomusiikkia, sykkivän rytmikästä afrikkalaista musiikkia sekä kauniita virsiämme.

 

Yhteystiedot:

Katja Kangas, katja.kangas(ät)evl.fi

www.kappelikuoro.net

 

Tapiolan kirkon kuoro

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: Tiistaisin klo 18.30-20

Lisätiedot:

Tapiolan kirkon kuorossa on noin 25 aktiivista jäsentä. Kuoro avustaa jumalanpalveluksissa ja messuissa vuosittain 6 - 8 kertaa. Toiminnan päätarkoitus onkin jumalanpalvelusten ja messujen elävöittäminen. Tavoitteena on esittää tutun ohjelmiston lisäksi joka kerta joitakin uusia lauluja. Ohjelmistoon sisältyy laajoja kuoron resurssehin sopivia teoksia, esimerkiksi Vivaldin Gloria. Ohjelmiston harjoittelun lisäksi kuorolaiset saavat ohjausta äänenmuodostuksessa.

Pari kertaa vuodessa kirkon kuoro esiintyy yhdessä muiden kuorojen kanssa. Syyskauden kokokohtia ovat adventti ja joulu, kevätkaudella pääsiäinen ja helluntai, mutta musiikillisesti tukevoitetut jumalanpalvelukset pyritään jakamaan tasaisesti ympäri kirkkovuoden. Kuoron kevätkausi päättyy matkaan jonkin lähialueen seurakunnan vieraaksi tai kirkon musiikkijuhlille. Kevätretkiä on tehty mm. Kirkkonummen, Tammelan, Turengin ja Hollolan seurakuntiin. Matkoilla kuoro usein avustaa jumalanpalveluksissa, ja vapaa-ajalla tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin, esim. Hollolan matkalla Sibelius-taloon Lahdessa. Kohokohtia ovat olleet vierailut ystävyysseurakuntiin: Elisabetin seurakuntaan Pärnussa ja Cinkotan seurakuntaan Budapestissa. Antamisen ja saamisen ilo ystävyysseurakuntien jumalanpalveluksissa ja konserteissa on puolin ja toisin ollut käsin kosketeltavissa.

Kirkon kuoroon ovat kaikki uudet jäsenet tervetulleita!

Yhteystiedot:

Hannu Jurmu, p. 040 5339353

Tapiolan seurakunnan kamarikuoro

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: Torstaisin klo 18-20.30

Lisätiedot:

Tapiolan seurakunnan kamarikuoro on syntynyt 1980-luvun puolivälissä. Kuoroa johti alkuvuosina Kai Vahtola ja vuodesta -89 Kaisa-Leena Harjunmaa-Hannikainen syksyyn 2010 saakka. Hänen virkavapaansa aikana kuoroa johtaa Liisa Malkamäki. Kuoron äänenmuodostajana toimii DL Pia Innala. Tällä hetkellä kuorossa on n. 25 aktiivilaulajaa.

Kuoron perusidea on säilynyt; runsaan kuorotarjonnan Espoossa tämän kuoron päätehtävä on rikastuttaa Tapiolan seurakunnan jumalanpalveluselämää. Messuissa on viime vuosina esitetty perusliturgisen ohjelmiston lisäksi monia suurempiakin sävellyksiä, säveltäjinä mm. Buxtehude, Bach, Haydn, Mozart, Schubert, Kortekangas, Sisask, Gustafsson.

Vuosittain kuoro on esittänyt jonkin kuoro-orkesteriteoksen, mm. Buxtehuden Membra Jesu nostri -kantaattikokoelman, Bachin Jouluoratorion, Brahmsin Ein Deutches Requiemin, Haydnin Luomisen, John Rutterin Requiemin, Schubertin G-duuri Messun - jotkut yhteistyössä muiden espoolaiskuorojen kanssa.

Espoon juhlavuonna 2008 ohjelmistossa olivat mm. Duruflén Requiem ja Bachin Jouluoratorio. Kuoron ohjelmistossa on myös runsaasti aikamme kirkkomusiikkia laidasta laitaan.

Kuoro on tehnyt kotimaan lisäksi konserttimatkoja mm. Budapestiin, Pärnuun,  Roomaan, Eskilstunaan, Pietariin ja Hatsinaan.

Yhteystiedot:

Liisa Malkamäki, puh. 040 5694445

Vaskiyhtye

Vaskiyhtye

Paikka: Tapiolan kirkko

Aika: Tiistaisin klo 15

Lisätiedot:

Osaatko soittaa jotain puhallinsoitinta? Tule mukaan Tapiolan seurakunnan vaskiyhtyeeseen.

Yhteystiedot:

Hannu Jurmu, puh. 040 5339353