Osallistumisehdot

SYYSMATIN MARKKINAT 2017
Myyjien osallistumisehdot

 • Myyjät ja tuotteet
  SyysMatin Markkinoilla myytävien tuotteiden tulee noudattaa perinnehenkeä.  Ne voivat olla esimerkiksi   käsitöitä, taidetta, luonnontuotteita, luonnollisista  raaka-aineista  valmistettuja  tuotteita sekä  elintarvikkeita. Kirpputoritavaran myyminen ei ole sallittua.
  Markkinoiden järjestäjällä on oikeus rajoittaa myyjien ja tuotteiden määrää ja laatua. Järjestäjä voi olla ottamatta markkinoiden henkeen sopimattomia tuotteiden myyjiä markkinoille tai rajoittaa saman tuoteryhmän tuotteiden myyjien määrää. Markkinoilla ei ole sopivaa myydä lainkaan esim. muovista valmistettuja tuotteita.
     
 • Ilmoittautuminen ja maksuehdot
  Viime markkinoilla olleet myyjät ovat saaneet postissa ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittautua voi myös sähköisesti (lomakkeet avautuvat uuteen selainikkunaan).

                >> Myyjä hakulomake - yksityishenkilö

                >> Myyjä hakulomake - yritys tai toiminimi

  Ilmoittautumislomake tulee olla täytettynä ja paikkamaksu maksettuna. Vasta tämän jälkeen myyntipaikkaa voidaan pitää varattuna. Järjestäjä kirjoittaa laskun annettujen ilmoittautumistietojen perusteella. Markkinoille tulevat myyjät sitoutuvat noudattamaan osallistumisehtoja. Myyntipaikan hintaan sisältyy lipuke, jolla saat kahvin/ teen/ mehun ja suolaisen tai makean leivonnaisen. Lipukkeet jaetaan myyntipaikoille markkinoiden alkaessa.
   
 • Peruutukset
  Mikäli myyjä peruu markkinoille tulonsa kirjallisesti yli kaksi (2) viikkoa ennen markkinoita, palautetaan suoritetusta maksusta 75 %. Yli viikkoa, mutta alle 2 viikkoa ennen markkinoita tapahtuvista kirjallisista peruutuksista palautetaan suoritetusta maksusta 50 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ei maksua palauteta. Jos myyntipaikan varannut myyjä ei lunasta paikkaansa markkinoiden infopisteestä viimeistään markkinatapahtuman alkaessa, hän menettää oikeuden paikkaansa ja häneltä veloitetaan silti paikkamaksut normaaliin tapaan.
      
 • Vakuutus ja vartiointi
  Myyjä on itse vastuussa omista tavaroistaan markkina-alueella. Yön aikana alueella on tehostettu valvonta, mutta ei kokoaikaista vartiointia.
       
 • Elintarvikkeiden ja muiden luvanvaraisten tuotteiden myynti
  Kukin myyjä, joka myy elintarvikkeita tai muita luvanvaraisia tuotteita, on velvollinen hankkimaan itse myyntiin tarvittavat luvat.
      
 • Jätehuolto
  Myyjä huolehtii myyntipaikkansa roskat joko alueella oleviin roskiksiin tai ottaa ne mukaansa lähtiessään. Siivoamatta jätetyn paikan siivoamisesta veloitamme siitä järjestäjä IIe koituneet kulut.
   
 • Myyntipaikat
  Myyntipaikkahakemuksessa myyjä ilmoittaa telttansa koon. Jos myyjä tarvitsee lisätilaa esimerkiksi työnäytöstä varten, tulee se ilmoittaa myös erikseen hakemuksessa. Myyntipaikat ja myyntialueen kokonaisuus suunnitellaan näiden annettujen mittojen mukaisesti. Järjestäjältä ei ole mahdollisuutta varata myyntikatoksia tai myyntipöytiä, vaan myyjät tuovat omansa.
      
 • Yleiset ehdot
  Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja allekirjoittaessaan ilmoittautumislomakkeen. Samalla hän suostuu noudattamaan myös muita markkinoiden järjestäjän antamia lisäohjeita.
  Ylivoimaisen esteen sattuessa markkinoiden järjestäjällä on oikeus markkinoiden siirtämiseen tai peruuttamiseen eikä järjestäjä vastaa peruutettujen markkinoiden aiheuttamista kuluista.
  Nurmikon tai kasvillisuuden tärveleminen on kielletty, ja jälkien korjauksesta perimme tärvelemisen aiheuttamat kustannukset. Myyjiä kehotetaan pukeutumisessaan ja esillepanossa huomioimaan perinneteema.
     
 • Lisätietoja:
  syysmatti.espoontuomiokirkkoseurakunta(ät)evl.fi
  SyysMatti-puhelin 1.3.2017 alkaen
   
 • Käy ja tutustu!
  Facebook: SyysMatin Markkinat
  Instagram: syysmatin_markkinat

- - - 20.2..2017 / MMn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myyntikojujen lomassa voi ihailla taitajien työnäytteitä. Seppien kädentaidot ovat kiinnostaneet niin isoja kuin pieniä markkinavieraita.