Jumalanpalvelukset Olarin seurakunnassa

Jumalanpalvelukset Olarin seurakunnassa

Olarin seurakunnassa järjestetään messuja – eli ehtoollisjumalanpalveluksia – Olarin kirkolla sekä kappeleilla. Messuja järjestetään moneen makuun ja erilaisille ihmisille; näiltä sivuilta löydät tietoa erilaisista messuista sekä siitä, missä ja milloin niitä järjestetään. Vasemmassa laidassa olevasta valikosta voi valita vaihtoehdon, joka tänään puhuttelee.

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Juhlavimmillaan sen pääset kokemaan tulemalla perinteiseen sunnuntaiaamun messuun. Liturgian rikkautta voi löytää perinteisistä messuista Olarin kirkolta ja kappeleilta.

Modernin messun aika on silloin, kun virsien rinnalla haluaa laulaa muitakin lauluja. Pop-messussa, Olarin kappelin Risteysmessussa ja perhemessuissa urut ovat vaihtuneet pianoon tai bändiin ja messuja voi usein seurata streaminä netistä. Saa ottaa rennosti!

Elämä ei kuitenkaan aina ole helppoa. Silloin voi kaivata mahdollisuutta rukoukseen ja tilaa olla Jumalan hoidettavana. Diakoniset messut ovat sinua varten silloin, kun haluat tulla lepäämään Jumalan eteen. Tankkauspaikka sekä Matinmessu löytyvät Matinkappelilta.

Pohjimmiltaan elämä on lasten leikkiä Jumalan edessä. Tämä mielessä Olarissa järjestetään perhemessuja kirkolla ja kappeleilla. Siellä saa sekä leikkiä ja juosta käytävillä että myös laulaa ja kohdata taivaan Isän.

Messu on paikka rauhoittua ja tulla Jumalan eteen. Siellä tarjotaan sydämelle rauhaa ja kirkkokahveilla pullaa. Tervetuloa mukaan!

 

Alla olevasta kalenterista voit selata Olarin seurakunnan messuja.

Säännölliset messut Olarissa

Olarin kirkon messu
sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10. Kesäaikaan 1.6.-31.8.2016 klo 11.

Matinkappelin messu
sunnuntaisin klo 12 (ei kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, jolloin on Matinmessu). Ei kesällä.

Matinmessu
espoolainen Tuomasmessu Matinkappelilla kuukauden 1. su klo 18. Ei kesällä.

Tankkauspaikka-diakoniamessu
Matinkappelilla tiistaina klo 16 kerran kuukaudessa. Ei kesällä.

Risteys
Moderni kohtaamispaikka Chapple, Iso Omena. Torstaisin (ei arkipyhinä). Etkot klo 18, messu klo 19 ja jatkot messun jälkeen.  Ei kesällä.

Perhemessu
Olarin kappelilla kuukauden 2. su klo 12. Ei kesällä.

Myös lapset ovat tervetulleita messuun. Lapsille on varattu piirustuspöytä
ja lelukori, jos he eivät jaksa olla penkissä koko messun ajan. Lapset ovat
tervetulleita ehtoolliselle siunattavaksi vanhempien seurassa