Tankkauspaikka

Tankkauspaikka

Paikka: Matinkappeli, Liisankuja 3

Aika: Katso tiedot tapahtumakalenterista

Lisätiedot:

Tule tiistai-messuun tankkaamaan. Arkimessu kutsuu Sinua Matinkappelilla. Juodaan kahvit päälle. Olet myös tervetullut valmistelemaan ja toimittamaan messua yhdessä. Tule silloin Matinkappelille jo 15.30.

 


 

Matinmessu - espoolainen Tuomasmessu

Matinmessu - espoolainen Tuomasmessu

Paikka: Matinkappeli, Liisankuja 3

Aika: Kuukauden 1. sunnuntai klo 18

Lisätiedot:

Tämä matalan kynnyksen messu kutsuu yhteyteensä kaikenlaisia ja kaikenikäisiä seurakuntalaisia: etsijöitä, harvoin kirkossa käyviä, heitä, joille kirkkotie on tuttu. Olet lämpimästi tervetullut iloitsemaan, rukoilemaan, laulamaan sydämen kyllyydestä, osallistumaan Herran pyhälle ehtoolliselle ja kokemaan yhteyttä.

Matinmessun esikuvana on Tuomasmessu. Se on sisällöltään ja musiikilliselta ilmeeltään hieman toisenlainen kun muut Olarin messut. Vapaaehtoisten seurakuntalaisten panos on välttämätön messun onnistumiseksi.

Messumusiikkina lauletaan uudempia hengellisiä Messulauluja virsien lisäksi. Musiikista vastaa seurakuntalaisten muodostama musiikkiryhmä. Musiikki on iloista ja mukaansatempaavaa.

Esirukousosiossa seurakuntalaiset saavat jättää rukouspyyntöjä, joista osa luetaan messun yhteydessä yhteisessä esirukouksessa. Muiden esirukousaiheiden puolesta rukoillaan messun aikana.

Myös lapset ovat tervetulleita: messun aikana heille on oma messukerho, jossa leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Lapset voivat myös osallistua messuun ja heidät voi tuoda siunattavaksi ehtoollisen aikana.

Messun jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan pappien tai vapaaehtoisten seurakuntalaisten kanssa.

> Tule mukaan toteuttamaan Matinmessua

Lisätietoa myös Matinmessun "omilta sivuilta" http://www.matinmessu.info
 

Matinkappeli

Liisankuja 3, 02230 Espoo

p. work 09 8050 7911 (vahtimestari)

p. work 09 8050 7744 (aluekappalainen Antti Kruus)

p. work 09 8050 2601 (palvelukeskus, tilavaraukset ma-pe 9-15)

Kappeli on avoinna toiminnan mukaan. Matinkappelille ajetaan Sepetlahdentien kautta Liisankujalle ja kääntöpaikasta mäkeä ylös oikealle.

Lisätietoja tilasta
Ajo-ohje >
Inva-WC Vauvanhoitopaikka Induktiosilmukka