Risteys Chapple, Iso omena

Risteys Chapple, Iso omena

Paikka: Etkot, messu ja jatkot: Chapple, Iso Omena

Aika: Torstaina klo 19 (ei kesällä eikä pyhäpäivinä)

Lisätiedot:

Risteysmessussa lauletaan paljon nuorten veisuja ja rytmikkäästä musiikista vastaavat vaihtuvat musiikkiryhmät.

Messu alkaa klo 19. Chapple on avoinna kuitenkin tulla jo klo 18 alkaen, jolloin etkoilla on hyvät tarjoilut ja mahdollisuus osallistua messun valmisteluun. Messun jälkeen jatkot.

Etkot, messu ja jatkot on tarkoitettu kaikenikäisille modernista toteutustavasta pitäville. Pienille lapsille Kirkkoparkki etkojen ja messun ajan.

Tule paikalle ja rohkeasti myös mukaan toteuttamaan messua!

 

Perhemessut Olarin seurakunnassa

Perhemessut Olarin seurakunnassa

Paikka: Kirkko ja kappelit

Aika: Olarin kappelilla joka kuukauden 2. sunnuntai (ei kesällä)

Lisätiedot:

Oletko koskaan leikkinyt kirkossa? Perhemessuissa ei tarvitse pysyä paikoillaan tai olla hiljaa. Siellä saa juosta käytävillä, leikkiä ja laulaa. Perhemessuissa koko perhe voi tulla Jumalan eteen.

Olarin seurakunnassa järjestetään perhemessu kuukauden toisena sunnuntaina Olarin kappelilla. Messun jälkeen tarjotaan päivällinen. Perhemessujen lisäksi järjestetään ajoittain myös vauvakirkkoja sekä mukulamessuja eri kappeleilla sekä Olarin kirkolla.

Perhemessu on suunniteltu lapset huomioon ottaen. Se on tavallista messua lyhyempi ja kirkossa on leluja lapsia varten. Perhemessussa jokainen voi siis ikään katsomatta tulla Jumalan eteen, Jumalan kämmenelle. Eikä tosiaankaan tarvitse istua hiljaa paikallaan!