Tuomasmessut Espoossa

Espoossa Tuomasmessuja järjestetään Espoonlahden seurakunnassa ja lisäksi Olarissa Matinmessun nimellä.

Tuomasmessussa lauletaan Tuomasmessu- ja Taizé-lauluja sekä virsiä. Keskeisessä asemassa ovat rukous ja ehtoollinen. Tuomasmessussa voi liikkua rukousalttareilla ja jättää esirukousaiheita.

Tuomasmessujen toteuttamisessa vapaaehtoiset seurakuntalaiset palvelevat eri tehtävissä - juontajina, esirukousjohtajina, sivualttaripalvelijoina, ehtoollisavustajina, synnintunnustajina, tekstinlukijoina, muusikkoina, kolehdin kerääjinä, isäntinä ja emäntinä, keittiössä ja muissa tehtävissä.

Tuomasmessu on saanut nimensä apostoli Tuomaasta, joka epäili Jeesuksen ylösnousemusta. Messun nimi viestii, että tilaisuuteen ovat tervetulleita myös uskossaan epävarmat ja kyselevät. Tuomasmessu kutsuu palvelemaan Jumalaa ja lähimmäistä ja kasvamaan yhdessä kristittynä.

Tuomasmessu Espoonlahdessa

Tuomasmessu Soukan kappelissa, Soukankuja 3, klo 17. Syksyllä 2017: su 24.9., 15.10. ja 26.11. Musiikista vastaa gospelryhmä Nardus, ohjaajana Heli Ojala. Messun... Lue lisää otsikosta Tuomasmessu Espoonlahdessa >

Matinmessu - espoolainen Tuomasmessu

Matinmessu - espoolainen Tuomasmessu Paikka: Matinkappeli, Liisankuja 3 Aika: Kuukauden 1. sunnuntai klo 18 Lisätiedot: ... Lue lisää otsikosta Matinmessu - espoolainen Tuomasmessu >