NettiSaapas

NettiSaapas on Palveluoperaatio Saappaan etsivän työn menetelmän sovellus sosiaalisessa mediassa. NettiSaapas toimii samoin periaattein ja tavoittein kuin kadulla ja festareilla toimivat Saapasryhmät. Lisäksi NettiSaapas on sitoutunut Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin eettisiin periaatteisiin.

NettiSaapas toimii tällä hetkellä Suomi24 sivuston Nuoret osion keskustelupalstoilla sekä 16+ ikäryhmä chatissä pääasiassa keskiviikkoiltaisin. NettiSaapas osallistuu käynnissä oleviin keskusteluihin NettiSaappaan omilla profiileilla sekä keskustelee nuorten kanssa yksityisviestein. Lisäksi NettiSaappaan profiileihin (netti.saapas , netti_saapas ja netti_saapas2 ) voi jättää viestejä. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen nettisaapas(ät)google.com.

NettiSaappaan toiminta on valtakunnallista. NettiSaappaassa päivystää Saappaasta vastaavia työntekijöitä ja koulutettuja vapaaehtoisia ympäri Suomea. Espoosta NettiSaappaassa ovat mukana Espoon seurakuntien erityisnuorisotyönohjaajat ja koulutetut vapaaehtoiset.

Lisätietoja Toni Majola 040 5591736 tai toni.majola@evl.fi
http://www.nuortenkeskus.fi/fi/toimintaa/saapas/