Rahahuolet ja velkaongelmat

Rahahuolet ja velkaongelmat

Jos sinulla on vaikeuksia taloudellisessa tilanteessa, tai velkaongelmia, voit varata seurakunnan diakoniatyöntekijältä ajan. Yhdessä keskustellen etsimme erilaisia mahdollisuuksia tilanteesta selviämiseen.

Seurakunnalta voit pyytää myös pienimuotoista avustusta. Lisätietoja perusteista saa oman seurakunnan diakoniatyöntekijältä.

Tarjoamme lisäksi muun muassa kahden euron diakonialounaita ja pidämme kirpputoreja.

« Takaisin

Silta - paikka, missä voit keventää taakkoja

Parisuhde, ero, yksinäisyys, lasten kasvukivut ja kiukut – asioita, joita me kannamme taakkana. Älä jää yksin kantamaan taakkoja, vaan tule juttelemaan!

Silta
on paikka missä voit pysähtyä hetkeksi ja huojentaa huoliasi. Oletpa mitä sukupuolta vain ja minkä ikäinen tahansa, voit tulla keskus-telemaan. Aihe voi olla esimerkiksi oma jaksaminen, parisuhde, yksinäisyys, vanhemmuus, elämänmuutos, vaikeat tunteet, sairaus jne. Keskustelu kestää tunnin, ja voit tulla yhden tai useamman kerran riippuen tarpeestasi. Kyse ei ole terapiasta, vaan keskusteluavusta kokemaasi huoleen, ettei se kasvaisi vaan tilanne helpottuisi. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Milloin? Päivystän 1.8.2017 lähtien tiistaisin klo 9–11. Varaa mielellään aika! Voit tulla ilman ajanvaraustakin, mutta varminta on varata aika soittamalla, tekstarilla tai sähköpostilla. Sillalle voit tulla muinakin päivinä/iltoina kuin tiistaisin.

Missä? Suvelan kappeli, Perhetyön huone 128, Kirstintie 24, Espoo

Kysy lisää ja varaa oma aika: Perhetyönohjaaja Kirsi Kanerva, p. 050 5110 165 tai kirsi.kanerva@evl.fi