Espoon kaikkien seurakuntien kirkkoherranvirastojen palvelut ovat nyt saatavissa keskitetysti yhteisestä palvelukeskuksesta osoitteessa Kirkkokatu 1, Espoo.

Espoon tuomiokirkkoseurakunta

 
Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa AuroranEspoon keskuksen, Kalajärven, Kauklahden, Suvelan ja Viherlaaksolahden alueilla kappelit ovat toiminnallisia keskuksia tarjoten kohtaamismahdollisuuksia lähellä alueella asuvia. 

Jumalanpalveluselämän keskuksena toimii Espoon tuomiokirkko, joka on rakennettu Espoonjoen rantatöyräälle 1400-luvun lopussa. Tuomiokirkossa vietetään messua kello 10 joka sunnuntai ja kirkollisina juhlapäivinä. Seurakunnan kappeleissa vietetään messua 1-2 kertaa kuukaudessa, katso lisätietoja alueen omilta sivuilta. 
 
Tuomiokirkkoseurakunnan messut ja hartaudet on koottu kalenteriin. Voit hakea messuja kalenterista valitsemalla tapahtuman nimen, kappelin nimen ja/tai ajankohdan.

Vahtimestarin sijaisuus Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

 
ESPOON TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA
haetaan
 
VAHTIMESTARIA
 
määräaikaiseen työsuhteeseen 24.3.2014 klo 14 mennessä. Sijaisuus on ajalla 1.5.14-31.5.2015. Vahtimestarin toimipisteenä tulee olemaan ensisijaisesti Espoon tuomiokirkon seurakuntatalo. Tehtäviin kuuluvat siivoustehtävät, kiinteistön ja irtaimiston huoltotehtävät, kirkollisten toimitusten ja tilaisuuksien järjestelytehtävät, asiakaspalvelu sekä keittiötyöt. Työaika on 38 t 15 min/vko.
 
Pätevyysvaatimus on soveltuva ammatillinen perustutkinto ja/tai laaja käytännön työkokemus. Etsimme hyvän ammattitaidon omaavaa ja hyvän asiakaspalvelun taitavaa työntekijää. Suntion ammattitutkinto on eduksi, mutta ei edellytys työn aloittamiselle. Vahtimestarin tehtävän vaativuusryhmä on 401 ja peruspalkka 1914 €/kk. Lisäksi vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Työhön valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen.
 
Haastattelut pidetään 28.3.2014. Tiedusteluihin vastaa ylivahtimestari Harri Ahdesmäki puh. 040 5860585 ja hallintokappalainen Alarik Corander puh. 040 5311033. Sähköpostiosoitteet ovat mallia etunimi.sukunimi@evl.fi. Hakemukset osoitetaan Espoon tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostolle ja lähetetään os. PL 201, 02771 Espoo. Kuoreen tunnus "vahtimestarin työ". Hakemukset voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen: espoontuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.
 

Tuomiokirkkoseurakunta

Kirkkokatu 10, 02770 Espoo

p. work (09) 8050 3800

Kirkkoherranviraston palvelut ovat siirtyneet 1.1.2013 Palvelukeskukseen, Kirkkokatu 1. Katso ylähakemiston kohdasta Asiointi.

Lisätietoja tilasta
Ajo-ohje >