Suvelan kappeli

Suvelan kappeli

Espoon piispa Tapio Luoma vihki rakennuksen sunnuntaina 4.9.2016. 
Arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto OOPEAA. Bruttoala on 2420 m2. Osa tiloista on Espoon kaupungin asukaspuiston käytössä.

Kappelin kantavat rakenteet ovat puuta ja betonia. Katto- ja seinäpinnoite on kuparipeltiä. Katon muoto vaihtelee ja on korkein kappelisalin kohdalla. Rakennus on suunniteltu esteettömäksi. Rakennukseen pääsee Kirstinsyrjän puoleltakin, jossa ovat pysäköintipaikat. Pysäköintipaikalta pääsee sisäpihalle, jonka kulmassa on kellotorni.

Kappelia elävöittää taiteilija Hannu Konolan lasitaideteos "Minä elän".
Kappelisaliin mahtuu 160 henkeä. Seurakuntasaliin mahtuu 50 henkeä ja sen voi liittää kappelin kanssa, jolloin istumapaikkoja on 210.

Varhaiskasvatus-, perhe- ja nuorisotyö aloittivat uusissa tiloissa elokuun puolivälissä.

Suvelan kappelissa järjestetään erityisesti viikonloppuisin ristiäisiä ja muistotilaisuuksia. Toimitus- ja tilaisuusajan voi varata varaussihteeriltä puh 09 8050 2601.

Suvelan kappelin kellojen asennus

Suvelan kappelin kellotornissa on kellojen alla ritilälattia. Toukokuun 18. päivänä 2016 kaksi henkilöä työskenteli tornissa tornissa näkyvän ritiläristin takana korkealla pihalla käyskentelevien päitten yläpuolella ja asensivat uutuuttaan hohtavat kellot tukevasti paikalleen soimaan. 

ET18052016MM

 

Suvelan kappeli Facessa

 Onko sinulla aikaa?
Tule tekemään hyvää Suvelan alueelle!

 

Lasten ja nuorten sivut
 

Kappelilounas tiistaisin klo 12-13