Hyppää sisältöön

Chapple Hangout

Ma–Pe klo 13–16 / Mon–Fri at 13–16

Viihtyisä kohtaamispaikka kaikille aikuisille. Tervetuloa pysähtymään, pelaamaan tai vaikka juttelemaan kaveriporukalla. Tarjolla välipala maanantaisin ja perjantaisin (1 €) klo 14.30-15.30. Paikalle voi tulla yksin tai yhdessä. Työntekijä tavattavissa keskustelua ja ohjausta varten. Tervetuloa!

A cozy meeting place for all adults. Welcome to have a break, play games or to chat with your friends. Snack available (1 €) from 2.30 pm – to 3.30 pm. Come alone or with your friends. Staff available for discussion. Welcome!

fb: Chapple Hangout

Brunssi

Brunssi järjestetään noin kerran kuukaudessa, yleensä lauantaisin klo 11–13. Hinta yleensä aikuisilta 12–15 € ja  koululaisilta 4–5 € brunssin teemasta riippuen, pienet lapset ilmaiseksi. Vain korttimaksu!

Jatkossa kaikille brunsseille pitää ilmoittautua verkossa olevalla lomakkeella. Varauksen pystyy myöhemmin myös itse perumaan verkossa, jos ei pääsekään tulemaan.

Osa brunsseista saattaa olla teemabrunsseja, jolloin myös hinta voi poiketa normaalista. Leikkihuone avoinna brunssin ajan. Brunssin teema ja ruokalistasta tulevat chapple.fi-sivulle viimeistään brunssiviikolla.


Muut tapahtumat

Aikuisille järjestetään muita tapahtumia satunnaisesti, yleensä viikonloppuisin.

// ]]>