Kohtaamispaikka -yhteisö

Espoonlahden seurakunnassa toimiva vapaaehtoisten verkosto, joka painottaa tavoittavaa, yhteisöllistä seurakuntaelämää. Tied. aikuistyön sihteeri tai vesa.ojala(at)iki.fi, 050 330 5817.

Kohtaamispaikka-messu

sunnuntai klo 17 Soukan kappeli, Soukankuja 3
kevät 2019: 20.1., 10.2., 10.3., 24.3., 14.4. ja 5.5.
Kohtaamispaikka-messu on yhteisöllinen jumalanpalvelus, jossa on samat elementit kuin tavallisessakin messussa mutta liturgia on rennompi ja musiikki on moderniin tapaan sovitettua, bändivetoista ja ylistyshenkistä. Messun jälkeen on tarjolla kahvi/ tee ja purtavaa. Sen aikana on hyvä hetki kokea yhteyttä vanhojen tuttujen ja uusien ystävien kanssa. Lapsille on saarnan aikana oma lasten solu.

Pienryhmissä (solut)

voit jakaa elämäsi asioita, rukoilla ja kasvaa uskossa noin puolen tusinan muun seurakuntalaisen kanssa. Tied. Vesa Ojala.

Alfa -kurssi

Alfa on avoin jokaiselle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa on kysymys. Kokoontumiskertoja on 11. Kurssi aloitetaan kun saamme tarpeeksi osallistujia. Kiinnostuitko? Tiedustelut ja ilmoittautuminen Vesa Ojala.

Bändi?

Haluaisitko laittaa bändisoittajan talenttisi jakoon? Luonnistuuko sinulta kitaran, basson tai rummun (djembe, cajun-boksi jne.) soitto? Ota yhteyttä: heli.k.ojala(at)evl.fi, 050 438 0174.

Espoonlahti Fellowship

Kansainvälinen yhteysilta pe 1.2. ja 22.3. klo 18.30 Soukan kappelissa, Soukankuja 3.
Welcome to our international evening of fellowship: discussion, food and music.

Rakennamme kulttuurien välistä yhteisöä Espoonlahden seurakunnan yhteydessä.
Building an intercultural community in connection with Espoonlahti Lutheran Church.
Tied. Jukka Pelkonen, 040 580 4416, www.facebook.com/Espoonlahtifellowship

Kansainvälinen Praise Party

pe 26.4. klo 18 Soukan kappeli, Soukankuja 3.

Iloitaan hyvän musiikin parissa, rukoillaan, tanssitaan ja ylistetään Jumalaa. Tarjolla syötävää, kahvia, teetä, virvokkeita. Dj soittaa parasta gospel, praise, christian dance musiikkia, ehkä myös livemusiikkia.
International Praise Party - Let´s celebrate with good music, praying, dancing and praising God! Snacks, coffee, tea and soft drinks available.

aikuis- ja kouluyhteistyön sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo