Leppävaaran seurakunnan nimikkolähetit

Lähetysyhdistys Kylväjä (Kylväjä)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Liedenpohja Marja & Risto

Paikka: Ukraina, Odessa

Aika: Vuodesta 2006

Lisätiedot:

Diplomi-insinööri Risto Liedenpohja ja venäjän kielen opettaja Marja Liedenpohja tekevät evankelioimistyötä juutalaisten parissa Odessassa Ukrainassa. Työhön kuuluu myös kirjallisuus- ja raamattuvideotyö. Yhteistyökumppaneina ovat Jews for Jesus -järjestö ja paikalliset seurakunnat. Ukrainan sodan vuoksi Liedenpohjat joutuivat palaamaan Suomeen keväällä 2022, mutta hätäaputyö Odessassa jatkuu yhä yhteistyökumppanien kautta.

Yhteystiedotrliedenpohja@yahoo.commliedenpohja@yahoo.comhttp://www.kylvaja.fihttp://www.kylvajablogi.fi

Tue Riston ja Marjan työtä, tilaa itsellesi heidän lähettikirjeensä: https://www.kylvaja.fi/liity-tilaa/

Tue Kylväjän hätäaputyötä Ukrainassa: Auta Ukrainaa! – Lähetysyhdistys Kylväjä (kylvaja.fi)

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa)Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Tillgren Erja

Paikka: Wien, Itävalta

Aika: 2022

Lisätiedot:

Erja Tillgren toimii MediaWorksin palveluksessa Itävallassa alkuvuodesta 2022 lähtien. MediaWorks on osa kansainvälistä, yhteiskristillistä lähetysjärjestöä Operaatio Mobilisaatiota (OM), joka toimii yli sadassa maassa. Erja toimii OM:n ja kumppanijärjestöjen paikallisten tiimien mediatyön koulutus- ja kehittämistehtävissä. Hän auttaa kristillisen mediatyön sisällön, välinevalinnan ja kohdeyleisön tuntemisen kysymyksissä. MediaWorks on globaali, digitaalisen ja painetun median tukiyksikkö eri maissa toimiville lähetystiimeille.

Erja on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja kasvatustieteen maisteri. Hän on työskennellyt Sansan palveluksessa vuodesta 2011. Erja kertoo työstään ja elämästään blogeissa täällä: Blogikirjoitukset Archive - Sansa

Yhteystiedot: erja.tillgren@sansa.fiwww.sansa.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tue Erjan työtä, tilaa kirje itsellesi: https://sansa.fi/lahjoituskohteet/tillgren
 

da Silva Miia

Paikka: Irlanti

Aika: Vuodesta 2021

Lisätiedot:

Miia da Silva aloitti vuoden 2021 alusta Trans World Radion eli TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille -työn koordinaattorina. Miia on toiminut TWR:llä erilaisissa tehtävissä vuodesta 2017.

Miia da Silvalla on sekä tradenomin tutkinto ja Itävallasta tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK). Lue lisää Toivoa naisille -työstä täältä: Toivoa naisille - Sansa

Yhteystiedotmiia.dasilva@sansa.fiwww.sansa.fi www.twreurope.org  www.twr.org 

Tue Miian työtä, tilaa kirje itsellesi täältä: Liity ystävärenkaaseen - Sansa

Miia da Silva - Sansa

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (Sekl)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Heidi ja Markus

Paikka: Kreikka

Aika: Vuodesta 2020

Lisätiedot: Heidi ja Markus tekevät pakolaistyötä farsinkielisten pakolaisten keskuudessa. Työssä palvellaan pakolaisten henkisiä, hengellisiä ja aineellisia tarpeita.

Tue Heidin ja Markuksen työtä, tilaa kirje sähköpostiisi täältä: https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/markus-ja-heidi-pakolaistyohon/ 

Palosaari Pekka

Paikka: Venäjä, Sodder

Aika: Vuodesta 2003

Lisätiedot:

Pastori Pekka Palosaari toimii seurakuntatyössä vanhempana pappina Sodderin seurakunnassa. Työmuotoina ovat jumalanpalvelukset, rippikoulut, leirit, lasten ja vanhusten kerhot sekä diakoniatyö. Avustavana yhteistyökumppanina on Karjalan Abuniekat -yhdistys. 

2023 Karjalatyön lähetysillat Palosaarten kanssa Karakappelilla, Karakalliontie 12, Espoo kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17: 
7.5., 4.6., (heinä-elokuussa tauko), 3.9.,  sunnuntai 1.10., 5.11., 3.12.,   

Yhteystiedot:

Pekka Palosaari
Maruntie 37 B
03430 JOKIKUNTA
Tel. (09) 541 5610, 040 968 3115

Tue Pekan työtä, tilaa itsellesi lähettikirje täältä: jasenkirje@abuniekat.org 
Viimeisimmän kirjeen näet täällä: Itä-Karjalan Abuniekat ry

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Turunen Marko ja Siiri

Paikka: Saksa

Aika: Vuodesta 2017

Lisätiedot:

Marko palvelee pappina ja Siiri psykologina Hampurissa sijaitsevassa evankelis-luterilaisessa Kolminaisuuden seurakunnassa. Seurakuntalaisista lähes 80 % on lähtöisin Afganistanista, Iranista tai Pakistanista. Pakolaiset tarvitset monenlaista tukea uuden elämänsä alkutaipaleella kristittyinä. Yhteistyökirkkona on Saksan itsenäinen evankelis-luterilainen kirkko (SELK).

Yhteystiedot: marko.turunen@sley.fi; siiri.turunen@sley.fi 

Blogi: https://www.sley.fi/ajankohtaista/blogit/ 

Tue Siirin ja Markon työtä, liity kannattajaksi täältä: https://www.taivaallinenlahja.fi/siiri-ja-marko-turunen-saksassa 

Suomen Lähetysseura (SLS)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kähkölä, Anna-Kaisa

Paikka: Tansania

Aika: 2022-

Lisätiedot: 

Maa- ja metsätalouden maisteri Anna-Kaisa Kähkölä työskentelee itäisen ja eteläisen Afrikan työalueella hankehallinnon asiantuntijana.  Hän työskentelee Tansaniasta käsin. Anna-Kaisa kuvaa työtään näin: "lähimmäisenrakkaus antaa hyvän pohjan kehitykselle, jossa vammaisten ja heikoimmassa asemassa olevien elämä parantuu. Tansanian luterilainen kirkko tekee työtä mm. ilmastonmuutokseen ja tasa-arvoon liittyvissä kysymyksissä." 

Tansania - Suomen Lähetysseura (suomenlahetysseura.fi)

Yhteystiedot: anna-kaisa.kahkola@felm.org; 

Tue Anna-Kaisan työtä ja tilaa kirje itsellesi:  Liity ystävärenkaaseen - Suomen Lähetysseura (suomenlahetysseura.fi)

Tynkkynen Katja

Paikka: Bolivia

Aika: 1.5.2021

Lisätiedot: Katja Tynkkynen on hankehallinnon ja viestinnän asiantuntija. Hänen työnkuvaansa kuuluu työalueen (Kolumbia, Bolivia ja Venezuela) tiedotustyön suunnittelu, koordinointi ja toteutus sekä lähetysseuran kummityön vahvistaminen. Katja kertoo työstään näin: ”Iloitsen päästessäni tekemään työtä, jossa voin omalla pienellä panoksellani olla mukana edistämässä oikeudenmukaisen rauhan rakentamista sekä ihmisoikeuksien toteutumista. Lasten oikeudet ovat minulle sydämen asia.

Yhteystiedot: katja.tynkkynen@felm.org 

Tue Katjan työtä ja tilaa kirje itsellesi: Liity ystävärenkaaseen - Suomen Lähetysseura (suomenlahetysseura.fi)

Suomen Pipliaseura (Piplia)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Leppävaaran seurakunta tukee Pipliaseuran ”Lukutaitoa naisille Afrikassa” -ohjelmaa sekä raamatunkäännöshankkeita (ndonga, kwanjama) 20.12.2017 lähtien.

Lue lisää: Lukutaito - Suomen Pipliaseura