Tapiolan seurakunnan rippikoulut 

Tietoa rippikoulusta ja ilmoittautuminen rippikouluun vuonna 2022 löytyvät nuorisotyön sivuilta lokakuussa. Ilmoittautuminen ensi vuoden ripareille on avoinna 11.-31.10.2021. 

http://www.paheksuvakirahvi.fi

 

MIKÄ RIPPIKOULU JA KENELLE?

2022 rippikouluihin kutsutaan 15 vuotta täyttävät nuoret. Rippikoulu on seurakunnan kasteopetusta siitä, mitä kristillinen usko merkitsee ja lahjoittaa ihmiselle. Rippikoulun voi käydä myös kastamaton ja kirkkoon kuulumaton nuori. Tällöin kaste on rippikoulun aikana ennen konfirmaatiota.

Rippikoulut alkavat alkuvuodesta tammi- helmikuussa Kevään tapaamisten lisäksi jokaisella ryhmällä on leirimuotoinen tai kaupungissa järjestettävä intensiivijakso. Rippikoulu huipentuu konfirmaatioon. 

Talvirippikoulun (180 €) intensiivijakso on koulujen talviloman aikaan. 

Musiikkirippikoulu (180 €) on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita musiikista. Soitat tai laulat tai haluat oppia uutta, tule mukaan.

Cityrippikoulussa (70 €) yövytään kotona ja intensiivijakso tapahtuu päivisin Tapiolassa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Cityrippikouluun kuuluu 1–2 retkipäivää.

Seikkailurippikoulu (250 €) sisältää erilaista seikkailullista toimintaa. Leirikeskuksen ohella vaellamme retkeilyreitillä ja yövymme siellä teltoissa muutamia öitä. Rippikoulun toteuttavat yhdessä Olarin ja Tapiolan seurakunnat.

Rippikoulumaksu. Rippikoulumaksu kattaa oppimateriaalit, vakuutuksen, kuljetukset sekä täysihoidon. Kaupunkirippikoulut 70e, leiririppikoulut 180e ja harrasterippikoulut 250e.

Nuoret pelaavat palloa nurmikolla.
Kuva: Jani Laukkanen