Lasten kappeli Arkki

Leppävaarankatu 7 B , 02600 Espoo
päivystävä vahtimestari: ma–su klo 9–18, 09 8050 5531

Lasten kappeli Arkki

Lasten kappeli Arkki sijaitsee Leppävaarassa kauppakeskus Sellon kulmalla, Ratsutorin reunalla olevassa liike- ja asuintalossa. Arkki on paikka, jossa lapset voivat ihmetellä Taivaan Isän luomistekoja. Arkissa istutaan pehmoisilla penkeillä, lauletaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia ja jutellaan niistä. Kappelissa on 80 lapsen kirkkosali sekä monitoimitila. 

Tilat koronapandemian aikana: Lastenkappeli Arkin tiloissa voidaan järjestää kirkollisiin toimituksiin liittyviä perhejuhlia. Kaikissa kokoontumisissa otetaan turvavälit huomioon. Katso ajankohtaiset tapahtumien koronarajoitukset koronaohje-sivulta. Jumalanpalveluksia ja joitain muitakin tilaisuuksia voi rajoitusaikana seurata verkon kautta. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista ja Verkkokirkko Espoossa -sivulta. Lasten päiväkerhot ja muskarit, joissa vanhemmat eivät ole mukana, jatkavat toimintaansa toistaiseksi.

Lasten kappelissa käy päivittäin päivähoidon, koulujen ja seurakuntien lapsiryhmiä. Vierailijat ovat tervetulleita kaukaakin. Pienten lasten perheille järjestetään myös mm. perhekahviloita, vauvakerhoja, askartelu- ja laulutilaisuuksia sekä kirkkohetkiä.

Arkki on suunniteltu ja varustettu myös kastetilaisuuksia ajatellen.

Sisäänkäynti: Sellon kauppakeskusta vastapäätä Ratsutorin kulmassa, 3. krs.

wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

pe 5.3. klo 10.00

Leppävaarankatu 7 B, 02600 Espoo

Taaperokirkko - hartausikkuna Lastenkappeli Arkin ikkunassa

Hiiri Haituvan keinu - lue lisää toteutustavasta tilaisuuden lisätiedoista
ma 8.3. klo 13.00 -14.00

Leppävaarankatu 7 B, 02600 Espoo

Arkin Etävauvakerho

Etävauvakerho on tilaisuus tutustua muihin vanhempiin ja jakaa kokemuksia vauva-arjesta.