Lasten musiikkiryhmät Leppävaaran seurakunnassa

 

Muskarikuoro Huiske (5–7-vuotiaat)

torstaisin klo 16.50–17.30 Uuttu, Lintukulma 2

Muskarikuoro Huiske on 5-7-vuotiaiden oma kuoro torstaisin Uutussa. Laulua, leikkiä, rytmiä ja erilaisia kivoja juttuja. Mukaan mahtuu kaikki ja voit tulla joukkoon vaikka kesken kaudenkin. Kuorotoiminta on maksutonta. Lisätietoja muskariopettaja Essi Nyyssöseltä.

Lapsikuoro Havina (2.–8.-luokkalaiset kahdessa ryhmässä)

torstaisin Uutussa, Lintukulma 2
klo 16-16.45 (2.-4.-luokkalaiset)
klo 17.35-18.20 (5.-9.-luokkalaiset)

Laulaminen ja soittaminen on hauskaa, varsinkin yhdessä porukalla. Havinassa opettelemme uusia juttuja laulaen sekä soittaen ja esiinnymme messuissa kirkolla ja erilaisissa konserteissa ja tapahtumissa. Ennen Havinan harjoituksia Uutussa toimii torstaisin myös 2.-6.-luokkalaisille tarkoitettu iltapäiväparkki klo 13–16. Mukaan voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista missä vaiheessa kautta tahansa. Kuorotoiminta on maksutonta.  Rohkeasti mukaan ja jos on jotain kysyttävää, niin laita viestiä Outi-kanttorille.

Bändikerho (5.-8.-luokkalaisille)

Sinä, joka haluat kokeilla bändisoittamista!

Nyt on tilaisuutesi koittanut. Leppävaaran seurakunnassa alkaa syksyn bändikerho. Tämä kerho on tarkoitettu 11-14-vuotiaille bänditoiminnasta kiinnostuneille ja kaikki ovat tervetulleita. Olitpa sitten rumpali, lyömäsoittimista kiinnostunut, bassotaituri, kitaristi, pianisti, lauluja, viulisti tai vaikka saksofonisti, on meillä paikka sinulle. Varsinaista soitinopetusta emme kerhossa tarjoa, joten perusteet omasta soittimesta tulisi olla tuttuja, mutta virtuoosi ei missään nimessä tarvitse olla.

Kerhon ohjaajana toimii Taneli Helminen, joka on toiminut freelance-muusikkona ja mm. bändiopettaja yli viidentoista vuoden ajan Espoon alueella.

Bändikerho treenaa nuortentila Siivessä tiistaisin klo 16.15-17.45. (Alberganesplanadi 1)

Tanelin saat kiinni taneli.helminen(at)gmail.com.

Kuvat: Laura Vähäsarja.

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Alberganesplanadi 1
02600 Espoo

Vastuualue: Kuoro Kaikille, lauluyhtye Kuiske, lapsikuoro Havina, nuorten ja kouluikäisten musiikkitoiminnan koordinointi.

Musiikkileikkikoulunopettaja
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5591
Alberganesplanadi 1
02600 Espoo

Vastuualue: muskarit ja muskarikuoro Huiske