Lasten musiikkiryhmät Leppävaaran seurakunnassa

 

Muskarikuoro Huiske

torstaisin klo 16.45–17.30 Uuttussa (Lintukulma 2).

Muskarikuoro Huiske on 5-7-vuotiaiden oma kuoro torstaisin Uutussa. Laulua, leikkiä, rytmiä ja erilaisia kivoja juttuja. Mukaan mahtuu kaikki ja voit tulla joukkoon vaikka kesken kaudenkin. Kuorotoiminta on maksutonta.

Lue lisää: Lasten kuorot.

 

Havina-kuoro (2.–6.-luokkalaiset)

torstaisin klo 15.45-16.30 Uutussa (Lintukulma 2).

Laulaminen ja soittaminen on hauskaa, varsinkin yhdessä porukalla. Havinassa opettelemme uusia juttuja laulaen sekä soittaen ja esiinnymme messuissa kirkolla ja erilaisissa konserteissa ja tapahtumissa. Ennen Havinan harjoituksia Uutussa toimii torstaisin myös 2.-6.-luokkalaisille tarkoitettu iltapäiväparkki klo 13–16. Mukaan voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista missä vaiheessa kautta tahansa. Kuorotoiminta on maksutonta.  
 

Lue lisää: Lasten kuorot.

Bändikerho (5.-8.-luokkalaisille)

Sinä, joka haluat kokeilla bändisoittamista!

Nyt on tilaisuutesi koittanut. Leppävaaran seurakunnassa on syksyllä 2018 alkanut bändikerho. Tämä kerho on tarkoitettu 11-14-vuotiaille bänditoiminnasta kiinnostuneille. Kerhon ohjaajana toimii Taneli Helminen, joka on toiminut freelance-muusikkona ja mm. bändiopettaja yli viidentoista vuoden ajan Espoon alueella.

Bändikerhon treeniaika ja -paikka tarkentuu kesän aikana.

Lue lisää: Bänditoiminta.

Kuvat: Laura Vähäsarja.

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Kuoro Kaikille, lauluyhtye Kuiske, lapsikuoro Havina, nuorten ja kouluikäisten musiikkitoiminnan koordinointi.

Musiikkileikkikoulunopettaja
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5591
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: muskarit ja muskarikuoro Huiske