nuorten bändit

Bändikerho (5.-8.-luokkalaisille)

Sinä, joka haluat kokeilla bändisoittamista!!!

Nyt on tilaisuutesi koittanut. Leppävaaran seurakunnassa alkaa syksyn bändikerho. Tämä kerho on tarkoitettu 11-14-vuotiaille bänditoiminnasta kiinnostuneille ja kaikki ovat tervetulleita. Olitpa sitten rumpali, lyömäsoittimista kiinnostunut, bassotaituri, kitaristi, pianisti, lauluja, viulisti tai vaikka saksofonisti, on meillä paikka sinulle. Varsinaista soitinopetusta emme kerhossa tarjoa, joten perusteet omasta soittimesta tulisi olla tuttuja, mutta virtuoosi ei missään nimessä tarvitse olla.

Kerhon ohjaajana toimii Taneli Helminen, joka on toiminut freelance-muusikkona ja mm. bändiopettaja yli viidentoista vuoden ajan Espoon alueella.

Tule tutustumaan. Ensimmäiset kerrat ovat tiistaina 21.8. sekä 28.8. klo 16:15 Siivessä (Alberganesplanadi 1). Tämän jälkeen pidämme kerhoa kahden viikon välein (parittomilla viikoilla 37, 39,…). Jos haluat ilmoittautua tai kysyä lisää, ota yhteyttä osoitteseen taneli.helminen@gmail.com. Tärkeää kuitenkin on, että tulisit paikalle ensimmäisen kahden kerran aikana.

Kaikki mukaan soittamaan, laulamaan, esiintymään ja pitämään hauskaa musiikin parissa.

Nuorten bändi Liekki

yleensä ma klo 19–21 Nuortentila Siivessä. Alk. 27.8.

Nuorten bändi Liekki treenaa ja esittää musiikkia laidasta laitaan ja keikkailee messuissa, Siiven bändi-illoissa, konfirmaatioissa ja muissa nuorten yhteisissä jutuissa. Jos olet 15–25-vuotias, sinulla on soitto- ja/tai laulutaitoa jo ennestään ja olet kiinnostunut bändissä harjoittelusta, tule mukaan! Tuo taitosi ja ideasi Liekkiin. Liekissä innostutaan vaikka ja mistä. Hyvä mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä soittajana ja muusikkona. Bändiä luotsaa Nina Vuorinen. Lisätietoja Ninalta, 044 2521 991, ninavuo@windowslive.com

Lauluyhtye Kuiske

 

kaksi kertaa kuukaudessa yleensä tiistaisin klo 18–20.30 Kilonristissä, Vanharaide 1. Alk. 28.8.

 

Lauluyhtye Kuiske on viidentoista 20–40-vuotiaan sopraanon ja alton joukko. Tykkäämme tehdä monenlaista musiikkia, mutta pääpaino on tuoreessa, raikkaassa, folkahtavassa, popahtavassa ja kevyemmässä musiikissa stemmoissa laulettuna, hyvällä asenteella. Niin a cappella kuin soittajien kanssa. Kuiske esiintyy monenlaisissa messuissa, konserteissa ja tapahtumissa. Tähän lauluyhtyeeseen tullaan koelaulun kautta. Tutustu ja seuraa meitä Facebookissa Lauluyhtyekuiske.

 

Outi Noponen, 040 513 0869, outi.noponen@evl.fi