Hyppää sisältöön
nuorten bändit

Bändikerho (5.–8.-luokkalaisille)

PERUTTU 30.4. ASTI.

tiistaisin klo 16.15-17.45 nuortentila Siivessä

Sinä, joka haluat kokeilla bändisoittamista!!
Leppävaaran seurakunnassa on aloittanut syksyllä 2018 bändikerho. Tämä kerho on tarkoitettu 11–14-vuotiaille bänditoiminnasta kiinnostuneille. Olitpa sitten rumpali, lyömäsoittimista kiinnostunut, bassotaituri, kitaristi, pianisti, lauluja, viulisti tai vaikka saksofonisti, on meillä paikka sinulle. Varsinaista soitinopetusta emme kerhossa tarjoa, joten perusteet omasta soittimesta tulisi olla tuttuja, mutta virtuoosi ei missään nimessä tarvitse olla.

Kerhon ohjaajana toimii Taneli Helminen, joka on toiminut freelance-muusikkona ja mm. bändiopettaja yli viidentoista vuoden ajan Espoon alueella.
Tanelin saat kiinni taneli.helminen(at)gmail.com.
Bänditoiminta on maksutonta. Elokuussa aloitamme!

Kaikki mukaan soittamaan, laulamaan, esiintymään ja pitämään hauskaa musiikin parissa.

Nuorten bändi Liekki

PERUTTU 30.4. ASTI.

maanantaisin klo 19–21 Nuortentila Siivessä.

Nuorten bändi Liekki treenaa ja esittää musiikkia laidasta laitaan ja keikkailee messuissa, Siiven bändi-illoissa, konfirmaatioissa ja muissa nuorten yhteisissä jutuissa. Jos olet 15–25-vuotias, sinulla on soitto- ja/tai laulutaitoa jo ennestään ja olet kiinnostunut bändissä harjoittelusta, tule mukaan! Tuo taitosi ja ideasi Liekkiin. Liekissä innostutaan vaikka ja mistä. Hyvä mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä soittajana ja muusikkona.
Lisätietoja Jami Salamalta, 050 544 2462

Lauluyhtye Kuiske


PERUTTU 30.4. ASTI.

kaksi kertaa kuukaudessa yleensä tiistaisin klo 18–20.30 Kilonristissä, Vanharaide 1.

 

Lauluyhtye Kuiske on viidentoista 20–40-vuotiaan sopraanon ja alton joukko. Tykkäämme tehdä monenlaista musiikkia, mutta pääpaino on tuoreessa, raikkaassa, folkahtavassa, popahtavassa ja kevyemmässä musiikissa stemmoissa laulettuna, hyvällä asenteella. Niin a cappella kuin soittajien kanssa. Kuiske esiintyy monenlaisissa messuissa, konserteissa ja tapahtumissa. Tähän lauluyhtyeeseen tullaan koelaulun kautta. Tutustu ja seuraa meitä Facebookissa Lauluyhtyekuiske.

 

Outi Noponen, outi.noponen(at)evl.fi, 040 513 0869.

// ]]>