kerhonohjaus

Haluatko kerhonohjaajaksi?

Kerhonohjaajaksi voit ryhtyä, jos olet käynyt riparin. Jos olet alle rippikouluikäinen, voit käydä ABC-kurssin, joka valmistaa sinut kerhonohjaamiseen. Kerhonohjaajan täytyy olla valmis sitoutumaan kerran viikossa järjestettävään kerhoon syksystä kevääseen asti. Kerhonohjaajana pääset suunnittelemaan ja pitämään kerhokerran joka viikko yhdessä ohjaajaparisi kanssa. Tukenasi ovat tyttöjen ja poikien työntekijät Jukka ja Minttu. Kerhon pitämisestä saa pientä palkkiota.

Kerhonohjaajakoulutus alkaa viikonlopun mittaisella koulutusleirillä ja jatkuu kerran kuussa pidettävissä kerhonohjaajien kokouksissa eli Kekoissa.

Jos olet aikuinen ja kerhon ohjaamisesta kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä meihin työntekijöihin ja kysy lisää.

 

ABC-kurssi on 7.-8. luokkalaisten oma kerhonohjaajakurssi.

Kurssilla: Tutustutaan alakoululaisten harrastekerhoihin ja niiden ohjaamiseen. Keskustellaan, leikitään, askarrellaan, kokataan , pelataan ja pidetään hauskaa. Osan kaudesta kurssilaiset pääsevät toimimaan apuohjaajina kerhoissa. Oman kerhon kurssilaiset saavat parin kanssa syksyllä 2019.

Kurssi kokoontuu joka toinen keskiviikko 12.9. alkaen klo 14.30-16.00 Nuortentila Siivessä. Kysy kurssista lisää Jukalta ja Mintulta. Ilmoittaudu tästä.

Nuorisotyönohjaaja, vs.
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: 7-14-vuotiaat, kouluyhteistyö

Nuorisotyönohjaaja vs.
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat, partiolippukuntien yhteyshenkilö