Hyppää sisältöön
kerhonohjaus

Haluatko kerhonohjaajaksi?

Kerhonohjaajaksi voit ryhtyä, jos olet käynyt riparin. Jos olet alle rippikouluikäinen, voit käydä ABC-kurssin, joka valmistaa sinut kerhonohjaamiseen. Kerhoa voit pitää syksyn ja kevään tai sitten lyhyemmän kurssin esim 6 kertaa oman tilanteesi mukaan. Tukenasi ovat alakoululaisten työstä vastaavat nuorisotyöntekijät. Kerhon pitämisestä saa pientä palkkiota.

Kerhonohjaajakoulutus alkaa viikonlopun mittaisella koulutusleirillä ja jatkuu kerran kuussa pidettävissä kerhonohjaajien kokouksissa eli Kekoissa.

Jos olet aikuinen ja kerhon ohjaamisesta kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä meihin työntekijöihin ja kysy lisää.

ABC-kurssi kevät 2020

Haluaisitko ehkä joskus kerhonohjaajaksi? ABC-kurssi on tarkoitettu 7.-8. -luokkalaisille, joita kiinnostaa kerhon ohjaaminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. ABC-kurssilla askarrellaan, kokataan, pelataan ja pidetään hauskaa. Lisäksi samanaikaisesti opit taitoja, jotka ovat hyödyksi kerhonohjaamisessa.

Sinun ei tarvitse tietää mistään mitään, tullessasi ABC:hen, riittää että olet kiinnostunut ja haluat mukaan. Seuraavana syksynä halukkaat ABC-kurssilaiset voivat aloittaa oman kerhon ohjaamisen.

ABC-kurssi on keskiviikkoisin klo 17-19 Karakappelissa (Karakalliontie 12).

Ilmoittaudu mukaan ABC-kurssille tästä.

Kerhonohjaajaksi!

Info tulossa kesällä 2020.

Kerhonohjaajien koulutusleiri tulossa loppukesästä 2020

Leirillä saat paljon hyödyllistä tietoa, hyviä vinkkejä ja uusia tuttavuuksia. Aloittelevilta kerhonohjaajilta edellytetään leirille osallistumista ennen kerhonohjauksen aloittamista. Myös pidempään mukana olleet hyöytyvät leiristä ja ovat erittäin tervetulleita mukaan.  Leiri on maksuton.

 

Nuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: 7-14-vuotiaat, kouluyhteistyö

Perhetoiminnanohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Varhaiskasvatus ja perheet

// ]]>