Hyppää sisältöön

Anjala 2

 

Tervetuloa rippikouluun! 
 
Olet aloittamassa noin puolen vuoden riparitaivalta Anjala 2 -ryhmässä. Kiva että olet mukana! 


Tässä vähän infoa ja aikatauluja ripariasi varten. Ota aikatauluista vaikka kuvakaappaus, ja merkitse tapaamiset myös kännykkäsi kalenteriin. 

Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulua, eikä niistä voi olla pois. Huomioi, että diakonian tehtävälle ei ole vielä päivämäärää, koska sovimme siitä yhdessä rippikoulun alussa.  

Jos sairastut tai sinulla on muu pakottava este, ilmoita poissaolostasi ohjaajalle aina etukäteen. Jos laitat WhatsApp- tai tekstiviestiä, muista laittaa viestiin myös oma nimesi. 

Järjestämme huoltajille ns.huoltajavartit työntekijän kanssa yhteistä keskustelua varten. Näistä tapaamisista saatte lisätietoa ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä. 

Jos sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää, ota yhteyttä ensisijaisesti Mariaan. Toki muihinkin ryhmän ohjaajiin voi olla tarvittaessa yhteydessä. 
 

Voit tutustua seurakunnan nuorten toimintaan etukäteen IG: @nuortensiipi

 

Nähdään maaliskuussa!

 

Venla Moilanen, kausiteologi

Kalervo Salo, pappi       

Maria  Tapionlinna, nuorisotyönohjaaja  (rippikoulun turvallisuusvastaava)

 

Anjala 2 -rippikoulun tapaamiset 2024:  

  

Ti 5.3. klo 17–18.30 Aloitustapaaminen Leppävaaran kirkolla, Veräjäkallionkatu 2. Tapaamme seurakuntasalissa, jonne pääsee sisäpihalta kirkon puisesta pääovesta. 

Diakonian palvelutehtävä. Toteutamme yhdessä lähimmäisen rakkautta auttamistehtävän muodossa. Sovimme tarkemmin tehtävän sisällöstä ja aikataulusta ensimmäisellä tapaamisella.  

La 9.3. klo 12.30–14 Päivä kirkonmäellä Leppävaaran kirkolla, Veräjäkallionkatu 2. Tässä päivässä on monen muunkin ripariryhmän tapaaminen, joten ole täsmällisesti paikalla kirkon sisäpihalla klo 12.20.  

Ke 10.4. klo 16.30–18 nuortenilta nuortentila Siivessä, Alberganesplanadi 1, katutaso. Tästä voi myös jäädä Siiven avoimeen nuorteniltaan, joka on klo 18–21. 

Huoltajien vartit kevään aikana. Jokaisen rippikoululaisen huoltaja(t) tavataan joko kasvotusten tai etänä. Rippikoululainen ei ole mukana tapaamisessa. Huoltajien tapaamiset jaetaan kaikkien ohjaajien kesken. Tapaamisajoista saatte tarkempaa tietoa alkuvuodesta.  

Pe 7.6. klo 9–12 Leiritsemppi ja messun valmistelu Leppävaaran kirkon seurakuntasalissa, Veräjäkallionkatu 2, A-rappu.   <-- Huom! Tilamuutos

Su 9.6. klo 10.30 messu Leppävaaran kirkolla Veräjäkallionkatu 2. Tapaaminen alkaa rakennuksen B-puolella, sisäpihalta sisään pääovea vastapäätä. Messu alkaa klo 11, ja kestää reilun tunnin. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit ja -pullat. 

10.–17.6. Leirijakso Nuorisokeskus Anjalassa, Kouvolan Anjalassa. Leirikirje ja leirin tarkemmat aikataulut tulevat lähempänä. 

Ke 21.8. klo 17–18.30 Konfirmaatioharjoitukset ja leirifiilistelyt Leppävaaran kirkossa, Veräjäkallionkatu 2. 

La 24.8. klo 15.00 Konfirmaatiomessu Leppävaaran kirkossa. Rippikoululaiset tulevat valokuvausta varten paikalle jo klo 13. Konfirmaatiomessu kestää noin 1h 15min.  

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Veräjäkallionkatu 2
0260 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto

nuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Veräjäkallionkatu 2
02650 Espoo

Vastuualueet: alakouluikäiset, partio

// ]]>