Hyppää sisältöön
Koululaiset kiipeilevät puissa.
Kuva: Antti Rintala.

Leirit ja retket

Nyt on mahdollisuus kokea leirielämää: uusia kavereita, isosia, leikkejä, hartauksia, ulkoilua ja hyvää ruokaa! Ilmoittaudu mukaan!

Syksy 2020

Syyslomalla päiväleiri Siivessä

Tule viettämään syyslomaa Siipeen (Alberganesplanadi 1) ma-to 9-14. Tiedossa on ainakin leikkejä, yhdessäoloa, pelejä, hartauteen hiljentymistä. Päiväleiri on 1.-6. -luokkalaisille. Ota omat eväät mukaan, päiväleiri on maksuton! Ilmoittaudu viimeistään 1.10. täällä.

Hilavitkutin syyslomalla 12.-15.10.

Mahtavaa tekemistä syysloman ajaksi tarjoaa Hilavitkutin! Lähde viettämään yhteistä kivaa leiriä uusien ystävien ja mukavan ohjelman pariin. Leiri on suunnattu 1.-6. -luokkalaisille ja leirin hinta on 50 euroa. Maksusta on mahdollista anoa vapautusta. Leirin järjestää Leppävaaran, Espoonlahden ja Tapiolan seurakunnat. Ilmoittaudu viimeistään 27.9. täällä.

Eskari-3.lk-leiri Hilassa

13.-15.11. Leirillä vietetään aikaa yhdessä ulkoillen ja pelaillen, nautitaan hyvästä ruoasta sekä hiljennytään hartaushetkiin ja tutustutaan näin Jumalaan. Hinta 35 € sis. kuljetuksen, täysihoidon, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu viimeistään 1.11. täällä.

Yö kirkossa 21.-22.11.

Mikä on erikoisin paikka, jossa olet yöpynyt? Nyt on mahdollisuus päästä yökylään Leppävaaran kirkkoon. Kirkkoyö on suunnattu 4.-7.-luokkalaisille. Kirkkoyö on maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 8.11. täällä.

Ota yhteyttä

Vs. Nuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: 7-14-vuotiaat, kouluyhteistyö, partio

Vs. Nuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: 7-14-vuotiaat, kerhonohjaajat

// ]]>