Kaikki kevään 2020 Olarin seurakunnan ryhmät on peruttu toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi
Espoon seurakunnat supistavat toimintaansa maanantaista 16.3. alkaen. Näin halutaan suojella riskiryhmiä ja ehkäistä koronavirusepidemian leviämistä.

Vapaaehtoistoiminta Olarin seurakunnassa

Tule vapaaehtoiseksi Olarin seurakuntaan! Jaa arkea ja juhlaa kaikenikäisten kanssa vauvasta vaariin! Voit sitoutua pidemmäksi aikaa tai osallistua vain kerran johonkin vapaaehtoistehtävään. Pienikin hetki voi olla toiselle tärkeä! Tässä hommassa saa myös itsekin! Saat tehtävään perhehdytyksen, joten tule sellaisena, kuin olet!

Voit toimia vapaaehtoisena mm.:
Messuissa: tekstinlukijana, esirukouksessa, ehtoollisen avustajana, kirkkoväärtinä, kahvi- ja ruokatarjoilussa, laulu- ja soittotehtävissä.
Lasten ja perheiden parissa: lastenhoidossa, leirikaverina, kerhonohjaajana, kerhomummona tai -pappana tai pyhäkouluopettajana.
Nuorisotyössä rippikoulun isostehtävissä, riparimummona ja pappana, tukihenkilönä lapselle tai nuorelle, avustajana nuortentilassa sekä aikuisten nuorten ryhmän vetäjänä.
Aikuisten ryhmissä: rukous, raamattu-, harraste-, lähetys- ja senioryhmien ohjaajana

Muuta: Voit toimia myös yhteisvastuukerääjänä, postitusavustajana, diakonian tehtävissä, virrenviejissä, kuoroissa sekä avustajana erilaisissa tapahtumissa .

Jos haluat jakaa osaamistasi toisille tai haluat tulla ideoimaan vapaaehtoistyötä, niin ota yhteyttä vapaaehtoistyön vastaaja Marja Jauhiaiseen marja.jauhiainen@evl.fi
tai 040 5311 029.

Lue lisää Olarin seurakunnan vapaaehtoistyön esitteestä.

Vapaita vapaaehtoistehtäviä löytyy myös täältä:

www.vapaaehtoistyo.fi/espoo

Vapaaehtoistyön tunnuspuu, Olarin seurakunta.
Vapaaehtoistyön ohjaaja
Olarin seurakunta
Olarinluoma 4
02200 Espoo