Tule mukaan leireilemään!

Järjestämme erilaisia leirejä esimerkiksi koulujen loma-aikoina sekä muutamana viikonloppuna. Keväällä 2019 järjestetään hiihtoloman puuhapäivät (hiihtolomaviikolla maanantaista perjantaihin) ja alakouluikäisten oma viikonloppuleiri, joista tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta. Tavataanhan leirillä!

 

Syysloman puuhapäivät 14.-18.10.2019 1.-6.-luokkalaisille

Syyslomalla ei tarvitse mököttää kotona, vaan voi lähteä kirkolle pitämään hauskaa syksyisten puuhien, askarteluiden, leikkien ja pelien merkeissä. Nappaa kaveri messiin tai tule tutustumaan uusiin tyyppeihin. Syysloman puuhapäiviä vietetään maanantaista perjantaihin päivittäin klo 9.00-15.00. Aamut aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä. Päivittäin syödään myös maittava lounas ja välipala.

Osallistumismaksu 30€/lapsi sisältää ruokailut, askartelutarvikkeet sekä mahdollisen retkikohteen sisäänpääsymaksun.

Ilmoittautuminen su 6.10. mennessä, ilmoittautumiseen pääset painamalla tästä.

Lisätietoja voi kysellä Millalta tai Ilkalta.

Syysleiri 4.-6.10. Hilassa 1.-6.-luokkalaisille

Tule mukaan viettämään mukavaa viikonloppua merenrannalle yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa! Leiripaikkanamme on Hilan leirikeskus Kirkkonummella. Leirillä leikitään, lauletaan, pelaillaan, ulkoillaan ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Aikaa varataan myös hiljentymiselle ja rauhoittumiselle. Sunnuntaina vietetään yhdessä leirijumalanpalvelusta.  Lisätietoa leiripaikasta saatte täältä: www.hilankurssikeskus.fi.

Leirimaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) sekä askarteluun ja leiriohjelmaan tarvittavat välineet.

Ilmoittautuminen syysleirille sunnuntaihin 22.9. mennessä. Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästä. Ilmoittautumisjärjestelmä on hieman muuttunut. Nyt ensi kertaa ilmoittautuessasi luot tunnukset asiointijärjestelmäämme. Jatkossa ilmoittautumisten tekeminen ja muokkaaminen helpottuu näiden tunnusten avulla.

Lisätietoja voi kysellä Millalta.

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
kirkkopolku 6
02100 Espoo

Varhaisnuorisotyö ja partioyhteistyö

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4474
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö

Lisätietoja: Tapiolan seurakunnassa vuodesta 2004. Työalana varhaisnuorisotyö. Aiemmin työssä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa.