Hyppää sisältöön

Tule mukaan leireilemään!

Järjestämme erilaisia leirejä esimerkiksi koulujen loma-aikoina sekä muutamana viikonloppuna. Syksyllä 2020 järjestetään syysloman puuhapäivät (syyslomaviikolla maanantaista perjantaihin) ja alakouluikäisten oma viikonloppuleiri. Leireistä tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta. Tavataanhan leirillä!

​​​​​​​Tällä hetkellä tuleva toiminta on tarkoitus järjestää suunnitellusti. Seuraamme tarkasti hallituksen ja piispojen ohjeistusta liittyen Covid -19 -tilanteeseen. Tästä johtuen jokin toiminta saatetaan perua lyhyelläkin varoajalla.

​​​​​​​Mikäli ilmoittaudut toimintaan ensimmäistä kertaa, tulee sinun luoda tunnukset sähköiseen asiointijärjestelmään vahvan tunnistautumisen kautta. Tämä tehdään henkilötietojen suojaamiseksi. Jatkossa ilmoittautuminen ja muiden asioiden hoitaminen on helpompaa omien käyttäjätunnustesi avulla.

 

Syysleiri 2.-4.10. Hilassa 1.-6.-luokkalaisille

 

Huom! Leiri on tällä hetkellä täynnä. Varasijoille voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia Ilkalle, ilkka.kalliokoski@evl.fi.

Alakouluikäisten omalla viikonloppuleirillä Hilan leirikeskuksessa Kirkkonummella leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja pidetään hauskaa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Aamulla ja illalla pidetään pienet hartaushetket sekä sunnuntaina leirijumalanpalvelus.

Osallistumismaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja askartelutarvikkeet.

Ilmoittautuminen leirille alkaa maanantaina 24.8. klo 8.00.

Lisätietoja voi kysellä Ilkalta.

Hilavitkutin -leiri 12.-15.10.2020 1.-6.-luokkalaisille

Mahtavaa tekemistä syysloman ajaksi tarjoaa Hilavitkutin! Hilavitkutin on Espoonlahden, Leppävaaran ja Tapiolan seurakuntien yhteinen alakouluikäisten leiri. Leiri pidetään Hvittorpin leirikeskuksessa Kirkkonummella. Ohjelmassa kaikenlaista kivaa puuhaa askartelujen, pelien ja leikkien merkeissä yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Vietämme myös pieniä hartaushetkiä ja yhteistä leirimessua.

Leirimaksu 50€ / lapsi sisältää majoituksen, ruoat, kuljetukset ja ohjelmassa tarvittavat välineet. Maksusta on mahdollista anoa vapautusta. 

Leirin ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4474
Mankkaantie 2–4 A 17
02180 Espoo

Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö

Lisätietoja: Tapiolan seurakunnassa vuodesta 2004. Työalana varhaisnuorisotyö. Aiemmin työssä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa.

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Mankkaantie 2–4 A 17
02180 Espoo

Kouluyhteistyö, partioyhteistyö ja alakouluikäiset

// ]]>