Tule mukaan leireilemään!

Järjestämme erilaisia leirejä esimerkiksi koulujen loma-aikoina sekä muutamana viikonloppuna. Keväällä 2020 järjestetään hiihtoloman puuhapäivät (hiihtolomaviikolla maanantaista perjantaihin) ja alakouluikäisten oma viikonloppuleiri. Kesällä luvassa on huikea kesänaloitusleiri. Kaikista leireistä tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta. Tavataanhan leirillä!

 

Hiihtoloman puuhapäivät 17.-21.2.2020 1.-6.-luokkalaisille

Hiihtolomalla ei tarvitse mököttää kotona, vaan voi lähteä kirkolle pitämään hauskaa talvisten puuhien, askarteluiden, leikkien ja pelien merkeissä. Nappaa kaveri messiin tai tule tutustumaan uusiin tyyppeihin. Hiihtoloman puuhapäiviä vietetään maanantaista perjantaihin päivittäin klo 9.00-15.00. Aamut aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä. Päivittäin syödään myös maittava lounas ja välipala.

Osallistumismaksu 30€/lapsi sisältää ruokailut, askartelutarvikkeet sekä mahdollisen retkikohteen sisäänpääsymaksun.

Ilmoittautuminen puuhapäiville on päättynyt.

Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa, pitää sinun luoda tunnukset sähköiseen asiointipalveluun, jossa käytetään vahvaa tunnistautumista henkilötietojen suojaamiseksi. Jatkossa kirjautuminen ja asioiden hoitaminen on helpompaa omien tunnustesi avulla.

Lisätietoja voi kysellä Ilkalta tai Millalta.

Kevätleiri 20.-22.3. Hilassa 1.-6.-luokkalaisille

Tule mukaan viettämään mukavaa viikonloppua merenrannalle yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa! Leiripaikkanamme on Hilan leirikeskus Kirkkonummella. Leirillä leikitään, lauletaan, pelaillaan, ulkoillaan ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Aikaa varataan myös hiljentymiselle ja rauhoittumiselle. Sunnuntaina vietetään yhdessä leirijumalanpalvelusta.  Lisätietoa leiripaikasta saatte täältä: www.hilankurssikeskus.fi.

Leirimaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) sekä askarteluun ja leiriohjelmaan tarvittavat välineet.

Ilmoittautuminen kevätleirille alkaa tiistaina 7.1. klo 8.00. Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästä.

Jos ilmoittaudut seurakuntamme järjestämään toimintaan ensimmäistä kertaa, ilmoittautuessasi luot tunnukset asiointijärjestelmäämme. Jatkossa ilmoittautumisten tekeminen ja muokkaaminen helpottuu näiden tunnusten avulla.

Lisätietoja voi kysellä Millalta tai Ilkalta.

Kouluikäisten kesäleiri 1.-6.-luokkalaisille 1.-4.6.2020

Kesäloman koittaessa mikäs olisikaan mukavampaa kuin lähteä leireilemaan kavereiden ja uusien ystävien kanssa! Alakouluikäisten kesäleiri järjestetään Velskolan leirikeskuksessa Pohjois-Espoossa, ja leiripäivät täyttyvät kivoista kesäisistä puuhista, ulkoleikeistä, peleistä, askartelusta ja muusta mukavasta. Uimassakin voidaan sään salliessa käydä. Leirielämään kuuluu myös päivittäiset lyhyet hartaus- ja hiljentymishetket, jolloin annetaan aikaa ajatuksille ja rauhoittumiselle. Lisätietoa leiripaikasta saatte täältä.

Leirin hinta 45€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruoat (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) sekä askartelussa ja leiriohjelmassa tarvittavat välineet.

Ilmoittautuminen kesäleirille alkaa maanantaina 3.2. klo 8.00. Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästä.

Mikäli leiri on täynnä, ilmoittautuminen ei onnistu. Varasijoille voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia Millalle milla.mansukoski@evl.fi.

HUOM! Ilmoittautuessasi seurakuntamme järjestämään toimintaan ensimmäistä kertaa, sinun tulee luoda tunnukset sähköiseen asiakasjärjestelmäämme vahvan tunnistautumisen avulla. Tämä auttaa henkilötietojen suojaamisessa. Jatkossa ilmoittautuminen ja asioiden hoito on helpompaa näiden omien tunnusten avulla.

 

Lisätietoja voi kysellä Millalta tai Ilkalta.

 

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
kirkkopolku 6
02100 Espoo

Varhaisnuorisotyö ja partioyhteistyö

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4474
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö

Lisätietoja: Tapiolan seurakunnassa vuodesta 2004. Työalana varhaisnuorisotyö. Aiemmin työssä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa.