Tule mukaan leireilemään!

Järjestämme erilaisia leirejä esimerkiksi koulujen loma-aikoina sekä muutamana viikonloppuna. Keväällä 2019 järjestetään hiihtoloman puuhapäivät (hiihtolomaviikolla maanantaista perjantaihin) ja alakouluikäisten oma viikonloppuleiri, joista tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta. Tavataanhan leirillä!

 

Hiihtoloman puuhapäivät 18.-22.2.2019 1.-6.-luokkalaisille

Hiihtolomalla ei tarvitse mököttää kotona, vaan voi lähteä kirkolle pitämään hauskaa talvisten puuhien, askarteluiden, leikkien ja pelien merkeissä. Nappaa kaveri messiin tai tule tutustumaan uusiin tyyppeihin. Hiihtoloman puuhapäiviä vietetään maanantaista perjantaihin päivittäin klo 9.00-15.00. Aamut aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä. Päivittäin syödään myös maittava lounas ja välipala.

Osallistumismaksu 30€/lapsi sisältää ruokailut, askartelutarvikkeet sekä mahdollisen retkikohteen sisäänpääsymaksun.

Ilmoittautuminen hiihtoloman puuhapäiville alkaa maanantaina 7.1. klo 8.00. Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästä. 

Lisätietoja voi kysellä Millalta.

 

 

Kevätleiri 29.-31.3. Bergvikissä 1.-6.-luokkalaisille

Tule mukaan viettämään keväistä viikonloppua yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa! Leiripaikkana toimii Bergvikin toimintakeskus Kruusilassa (lähellä Saloa). Leirillä leikitään, lauletaan, pelaillaan, ulkoillaan ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Jos onnistaa ja lunta on maassa, löytyy Bergvikistä myös huisi pulkkamäki! Tilaa varataan myös hiljentymiselle ja rauhoittumiselle. Sunnuntaina vietetään yhdessä leirijumalanpalvelusta.  Lisätietoa leiripaikasta saatte täältä: https://www.bergvik.fi/ 

Leirimaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) sekä askarteluun ja leiriohjelmaan tarvittavat välineet.

Ilmoittautuminen kevätleirille alkaa maanantaina 7.1. klo 8.00. Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästä.

Lisätietoja voi kysellä Millalta.

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
kirkkopolku 6
02100 Espoo

Vastuualue: Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö ja partioyhteistyö

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4474
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Vastuualue: Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö

Lisätietoja: Tapiolan seurakunnassa vuodesta 2004. Työalana varhaisnuorisotyö. Aiemmin työssä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa.

Alakouluikäisten leirit kesällä 2019

Kesällä 2019 järjestetään seuraavat alakouluikäisten leirit:

- Tapiolan seurakunnan oma kesäleiri 1.-6.-luokkalaisille 3.-6.6. Hilassa

- Valtakunnallinen "Pisara"-suurleiri Partaharjulla. Tämä leiri on telttaleiri ja tänne seurakunnan matkassa voivat lähteä 10-14-vuotiaat. Tätä nuoremmat voivat osallistua leirille yhdessä vanhempien kanssa. Lisätietoja Pisara-leiristä saa osoitteesta www.pisaraleiri.fi.

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 1.2. tälle sivulle tulevien linkkien kautta.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kesän leireille päivitetään tälle sivulle alkukeväästä. Lisätietoja voi kysellä Millalta ja Ilkalta.