Hyppää sisältöön

Tule mukaan leireilemään!

Järjestämme erilaisia leirejä esimerkiksi koulujen loma-aikoina sekä muutamana viikonloppuna ja kesällä. Keväällä ja kesällä 2021 järjestetämme talviloman puuhapäivät (talvilomaviikolla maanantaista perjantaihin) ja alakouluikäisten oman viikonloppuleirin, sekä alkukesän kesäleirin. Leireistä tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta. Tavataanhan leirillä!

Tällä hetkellä tuleva toiminta on tarkoitus järjestää suunnitellusti. Seuraamme tarkasti hallituksen ja piispojen ohjeistusta liittyen Covid -19 -tilanteeseen. Tästä johtuen jokin toiminta saatetaan perua lyhyelläkin varoajalla.

Mikäli ilmoittaudut toimintaan ensimmäistä kertaa, tulee sinun luoda tunnukset sähköiseen asiointijärjestelmään vahvan tunnistautumisen kautta. Tämä tehdään henkilötietojen suojaamiseksi. Jatkossa ilmoittautuminen ja muiden asioiden hoitaminen on helpompaa omien käyttäjätunnustesi avulla.

 

Piirroslumiukko piirtää viivaa jäiselle pinnalle, jolla näkyy lumihiutaleita.

Talviloman puuhapäivät 1.-6.-luokkalaisille 22.-26.2.

 

Alakouluikäisten 1.-6.-luokkalaisten omilla talviloman puuhapäivillä 22.-26.2. leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja pidetään hauskaa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Aamulla ja iltapäivällä pidetään pienet hartaushetket. Päivien ohjelma on päivittäin maanantaista perjantaihin klo 9-15. Puuhapäivät toteutetaan Tapiolan seurakunnan toimitila Virsussa Tapiontorilla osoitteessa Tapiontori 3 B. Tarjoamme päivien aikana lounaan ja välipalan. Puuhapäivien hinta on 30 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu painamalla tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja päättyy 14.2. 

Tiedusteluihin vastaavat ilkka.kalliokoski@evl.fi ja milla.mansukoski-vierros@evl.fi

Tervetuloa mukaan puuhailemaan talviloman puuhapäiville!

T. Ilkka ja Milla

Lippispäinen poika vinkkaa silmää ulkona kesäisessä ympäristössä.

Kevätleiri 18.-20.3. Hilassa 1.-6.-luokkalaisille PERUTTU

 

Tämä leiri on valitettavasti peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Alakouluikäisten omalla viikonloppuleirillä Hilan leirikeskuksessa Kirkkonummella leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja pidetään hauskaa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Aamulla ja illalla pidetään pienet hartaushetket sekä sunnuntaina leirijumalanpalvelus.

Osallistumismaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja askartelutarvikkeet.

Lisätietoja voi kysellä Ilkalta.

Ilkka.kalliokoski@evl.fi 

Kesäleiri 7-10.6.2021 1.-6.-luokkalaisille

HUOM! Leiri on tällä hetkellä täynnä. Varasijoille voi ilmoittautua laittamalla lapsen nimen ja huoltajan yhteystiedot sähköpostilla Millalle (milla.mansukoski-vierros@evl.fi).

Mahtavaa tekemistä alkukesän ajaksi tarjoaa kesäleiri Velskolassa! Velskola on Espoon seurakuntien leirikeskus ja sijaitsee pohjoisespoossa. Ohjelmassa kaikenlaista kivaa puuhaa askartelujen, pelien ja leikkien merkeissä yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Vietämme myös pieniä hartaushetkiä ja yhteistä leirimessua.

Leirimaksu 50€ / lapsi sisältää majoituksen, ruoat, kuljetukset ja ohjelmassa tarvittavat välineet. Maksusta on mahdollista anoa vapautusta. 

Ilmoittautuminen leirille 1.2. - 14.5. välisenä aikana.

Tiedustelut:

milla.mansukoski-vierros@evl.fi

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4474
Mankkaantie 2–4 A
02180 Espoo

Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö

Lisätietoja: Tapiolan seurakunnassa vuodesta 2004. Työalana varhaisnuorisotyö. Aiemmin työssä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa.

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Mankkaantie 2–4 A
02180 Espoo

Kouluyhteistyö, partioyhteistyö ja alakouluikäiset

// ]]>