Hyppää sisältöön

Tule mukaan leireilemään!

Syksyllä 2022 on tulossa alakouluikäisten oma viikonloppuleiri Eerikkilän urheiluopistolla, Syysloman puuhapäivät ja 5.-6.luokkalaisten kirkkoyö Tapiolan kirkolla sekä 12-14-vuotiaiden oma Escape Enäseppä -leiri Enäsepän leirikeskuksessa. Enäsepän leirin ilmoittautuminen on käynnissä, kolmen muun ilmoittautuminen alkaa ma 22.8. Tsekkaa lisätiedot alta ja tuu mukaan!

Pandemiatilanteen muutoksista johtuvat muutokset ja peruutukset ovat edelleen mahdollisia.

Mikäli ilmoittaudut toimintaan ensimmäistä kertaa, tulee sinun luoda tunnukset sähköiseen asiointijärjestelmään vahvan tunnistautumisen kautta. Tämä tehdään henkilötietojen suojaamiseksi. Jatkossa ilmoittautuminen ja muiden asioiden hoitaminen on helpompaa omien käyttäjätunnustesi avulla.

 

Poika ja kaksi ohjaajaa juoksevat nurmikolla.

Syysloman puuhapäivät 1.–6.-luokkalaisille ma-pe 17.–21.10. 

 

HUOM! Puuhapäivät ovat tällä hetkellä täynnä. Varasijoille voi ilmoittautua laittamalla lapsen nimen sähköpostitse Millalle, milla.mansukoski-vierros@evl.fi.

Alakouluikäisten omat syysloman puuhapäivät 17.-21.10. päivittäin klo 9-15. Päivät pidetään Tapiolan kirkolla. Päivien ohjelmassa on paljon hauskaa tekemistä leikkien, pelailun, askartelun, ulkoilun ja hauskanpidon merkeissä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Mahdollisuuksien mukaan teemme pienen retken jonnekin lähialueelle. Aamut aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä ja iltapäivällä varataan aikaa omaan rauhoittumiseen ja lepoon päivän touhujen keskellä. 

Osallistumismaksu 30€/ lapsi sisältää lounaan ja välipalan sekä ohjelmassa tarvittavat välineet ja mahdollisen retkikohteen pääsymaksun.

Ilmoittautuminen alkaa ma 22.8, ilmoittautumislomakkeelle pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedustelut milla.mansukoski-vierros@evl.fi

Tervetuloa mukaan puuhailemaan syysloman puuhapäiville!

Syysleiri 7.–9.10. Eerikkilässä, Tammelassa 1.–6.-luokkalaisille

 

Alakouluikäisten omalla viikonloppuleirillä Eerikkilän urheiluopistolla leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja pidetään hauskaa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Aamulla ja illalla pidetään pienet hartaushetket sekä sunnuntaina leirijumalanpalvelus.

Osallistumismaksu 35 € sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja leiriohjelman.

Ilmoittautuminen leirille viim. su 25.9. Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot: milla.mansukoski-vierros@evl.fi / 040 548 9437

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4474
Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Virkavapaalla. Virkasuhde päättyy 9.12.2022.

Lisätietoja: Tapiolan seurakunnassa vuodesta 2004. Työalana varhaisnuorisotyö. Aiemmin työssä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa.

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Kouluyhteistyö, partioyhteistyö ja alakouluikäiset

// ]]>