Hanna-rukouspiiri

ma 6.11. kello 18.30

Tapiolan kirkko

Hanna-rukouspiiri parittomien viikkojen maanantaina klo 18.30 Olohuoneessa 11.9. - 4.12.

Hanna-rukouspiiri parittomien viikkojen maanantaina klo 18.30 Olohuoneessa 11.9. - 4.12.

Hanna-piiri on naisten rukouspiiri, jossa kannetaan maailman naisia Jumalan eteen rukouskalenterin aiheiden mukaan.

Eri puolilla maata toimii yli 80 Hanna-piiriä.

Suomalaiset kustantavat Medialähetys Sanansaattajien kautta naisten NTL-ohjelmia jo kahdeksalla kielellä Indonesiaan, Intiaan, Kambodžaan ja Turkkiin.

Hanna-työn avulla haluamme murentaa sen valheen, että naisella ei ole arvoa. Rukous on yksi tärkeimmistä asioista, joilla voi muuttaa naisten elämää. Meidän rukouksemme liikuttavat Jumalan kättä niiden puolesta, joilla ei ole ääntä. Kun teemme työtä, teemme työtä. Kun rukoilemme, Jumala tekee työtä, vakuuttaa kansainvälisen Hanna-työn perustaja ja johtaja Marli Spieker.

Medialähetys Sanansaattajien Hanna-työ on osa medialähetysjärjestö Trans World Radion Project Hannahia, joka sai alkunsa vuonna 1997.

Hanna-rukouskalenteria käännetään tällä hetkellä 79 kielelle ja käytetään 123 maassa. Tiettävästi ainakin 40 000 "hannaa" rukoilee kalenterin äärellä. Joka kuukaudella on oma aihe, esim. köyhyys, aids, ihmiskauppa jne. Joka päivälle on aiheenmukainen rukous. Niin rukouksen aalto kiertää maailmaa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa Aasiasta Amerikkoihin.

Naiset toivon lähteellä -radio-ohjelmia tehdään 67 kielellä ja lähetetään viidessä maanosassa 900 radioaseman kautta, samoin kuin internetissä. Hanna-työn kännykkäsovellus kasvattaa yleisöä entisestään! Sinäkin voit ladata Project Hannah -sovelluksen oman operaattorisi kaupasta ja olla mukana.
- Lisää Hanna-työstä ja Hanna-rukouskalenterit: Medialähetys Sanansaattajat www.sansa.fi

 


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta

Katso myös

ti 28.5. klo 9.00

Olarin kirkko

Diakonian työpaja

Kudomme mm. Äiti Teresa -peittoja ja villasukkia. Otamme vastaan villalankoja, villaa väh. 50%, (myös jäännöskeriä) ja vanhoja itsekudottuja purettavaksi sopivia villavaatteita. Työpajaan voi poiketa pieneksikin ajaksi. Tule mukaan katsomaan tai kehittelemään omaa ideaasi. Lisätietoja Tytti Kohonen p. 050 365 3779.
ti 28.5. klo 13.30

Karakappeli

Lähetyksen vohvelikahvila

Vohveleita mansikkahillolla ja kermavaahdolla - kuka voisi vastustaa näitä kevään herkkuja?
ke 29.5. klo 13.00 -15.00

Espoonlahden kirkko

Seurakuntakahvila

Tuoksuvaa kahvia ja maistuvia herkkuja