Hanna-rukouspiiri

ma 6.11. kello 18.30

Tapiolan kirkko

Hanna-rukouspiiri parittomien viikkojen maanantaina klo 18.30 Olohuoneessa 11.9. - 4.12.

Hanna-rukouspiiri parittomien viikkojen maanantaina klo 18.30 Olohuoneessa 11.9. - 4.12.

Hanna-piiri on naisten rukouspiiri, jossa kannetaan maailman naisia Jumalan eteen rukouskalenterin aiheiden mukaan.

Eri puolilla maata toimii yli 80 Hanna-piiriä.

Suomalaiset kustantavat Medialähetys Sanansaattajien kautta naisten NTL-ohjelmia jo kahdeksalla kielellä Indonesiaan, Intiaan, Kambodžaan ja Turkkiin.

Hanna-työn avulla haluamme murentaa sen valheen, että naisella ei ole arvoa. Rukous on yksi tärkeimmistä asioista, joilla voi muuttaa naisten elämää. Meidän rukouksemme liikuttavat Jumalan kättä niiden puolesta, joilla ei ole ääntä. Kun teemme työtä, teemme työtä. Kun rukoilemme, Jumala tekee työtä, vakuuttaa kansainvälisen Hanna-työn perustaja ja johtaja Marli Spieker.

Medialähetys Sanansaattajien Hanna-työ on osa medialähetysjärjestö Trans World Radion Project Hannahia, joka sai alkunsa vuonna 1997.

Hanna-rukouskalenteria käännetään tällä hetkellä 79 kielelle ja käytetään 123 maassa. Tiettävästi ainakin 40 000 "hannaa" rukoilee kalenterin äärellä. Joka kuukaudella on oma aihe, esim. köyhyys, aids, ihmiskauppa jne. Joka päivälle on aiheenmukainen rukous. Niin rukouksen aalto kiertää maailmaa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa Aasiasta Amerikkoihin.

Naiset toivon lähteellä -radio-ohjelmia tehdään 67 kielellä ja lähetetään viidessä maanosassa 900 radioaseman kautta, samoin kuin internetissä. Hanna-työn kännykkäsovellus kasvattaa yleisöä entisestään! Sinäkin voit ladata Project Hannah -sovelluksen oman operaattorisi kaupasta ja olla mukana.
- Lisää Hanna-työstä ja Hanna-rukouskalenterit: Medialähetys Sanansaattajat www.sansa.fi

 


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta

Katso myös

ti 16.10. klo 10.00

Suvelan kappeli

Käsityö- ja askartelupiiri

Käsityö- ja askartelupiirissä valmistetaan tuotteita lähetyksen ja yhteisvastuun hyväksi.
ti 16.10. klo 13.00

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin klo 13.00 Pylvässalissa, 18.9. - 11.12. Alustuksia, kahvia ja yhdessäoloa lähetyksen teemoilta.
to 18.10. klo 17.00 -19.00

Auroran kappeli

"Toivoa naisille" Hannapiiri

"Toivoa naisille" Hannapiiri