Kamarikuoro Novena & MGRENsemble Joulukonsertti

pe 8.12. kello 19.00

Espoon tuomiokirkko

Novena och musikerna i MGRENsemble framför två festliga julverk från olika epoker.

Kammarkören Novena och MGRENsemble framför Magnificat (Marias lovsång) av Samuel Scheidt från år 1635 samt Juloratoriet Den heliga natten av Hilding Rosenberg till text av Hjalmar Gullberg från år 1936. Både glad och dramatisk musik med pukor och orkester utlovas samt besök av bl.a. Caspar, Melchior och Balthazar. Kristian Thulesius är recitatör och Juhana Kotilainen gästspelar som Herodes. Nina Kronlund leder kören och dockspelet. Arr. Esbo svenska församling. Gratis inträde. Program 10 €.


Järjestäjä

Esbo svenska församling

Katso myös

ma 26.11. klo 19.00

Espoonlahden kirkko

Antti Railion kirkkokonsertti: Joulumaan Taikaa

Etukäteen lippuja konserttiin voi ostaa tältä nettisivulta: https://www.ticketmaster.fi/artist/antti-railio-joulumaan-taikaa-kirkkokiertue-lippuja/1003726. Ennakkolipun hinta 24.90 e. Lippuja 30 e myytävänä myös ovella tuntia ennen.
ti 27.11. klo 19.00

Espoonlahden kirkko

Escappella-kuoron joulukonsertti

Escappella on monipuolista rytmimusiikkia esittävä lauluyhtye, jonka kotipaikka on Espoo. Porukassa on mukana naisia ja miehiä, mutta perinteinen sekakuoro me emme ole. Meitä on tällä hetkellä noin 20. Escappellan tavoitteena on tehdä laadukasta rytmimusiikkia, kehittyä jatkuvasti esiintyvänä ryhmänä ja olla avoin musiikin edessä tekemällä perinteistä poikkeavaa, rajoja rikkovaa musiikkia. Suhtaudumme musiikkiin avoimin mielin ja teemme tutuista kappaleista uusia. Escappella on kevyttä ja laadukasta a cappella -musiikkia pienellä twistillä ja huumorilla varustettuna.
ma 3.12. klo 18.00 -19.30

Espoonlahden kirkko

Joulutunnelmaa Rocky Road Brassin seurassa

Vapaamuotoinen musiikkikahvila.