Espoo-päivän konsertti - Muumiperheen lauluretki

la 25.8. kello 16.00

Espoo-päivän konsertti - Muumiperheen lauluretki

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Muumiperheen lauluretki - konsertti koko perheelle. Esiintyjät Soili Perkiö, Markus Bäckman, Eija Ahvo. Konserttiin vapaa pääsy. KONSERTTI ON TÄYNNÄ!

Soili Perkiön uudet Muumilaulut valloittavat kuulijoita eri puolella Suomea. Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen ja Pikku-Myy seikkailevat yhdessä muiden Muumilaakson hahmojen kanssa uusissa Hannele Huovin teksteissä Tove Janssonin tutussa hengessä.

Näyttelijä, laulaja ja ohjaaja Eija Ahvo on tehnyt pitkän uran lasten kulttuurin edistäjänä Suomessa. ”Lapsen saattaminen teatterin ja musiikin lähteelle on suurin lahja minkä voit lapselle antaa. Musiikin avulla voit houkutella lapsen mielikuvittelun maailmaan, jossa tunteet ovat heti läsnä. Tarinoiden käsittely ja kauneuden huomioiminen luovat lapselle turvallisuutta, jännitystä ja iloa.”

Markus Bäckman on pitkän linjan äänityöläinen. Päätyönään hän dubbaa piirroselokuvia ja -sarjoja, tekee laulukeikkaa ja lukee äänikirjoja. ”Muumit ovat tulleet tutuiksi sekä dubbaustyössä, että riemukkaalla Muumiperheen lauluretki - levyllä, jolla sain olla mukana. Ja tietysti lapsena aina kesäisin, kesämökin kirjahyllystä."

Soili Perkiö on musiikkikasvatuksen lehtori Sibelius-Akatemiassa, lasten musiikin säveltäjä ja esittäjä sekä oppikirjailija.

Muumiperheen lauluretki -levy ilmestyi talvella 2014 ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys. Se valittiin heti Vuoden lastenlevyksi, ja vuonna 2015 levy sai EMMA-palkinnon Lasten levy -kategoriassa.

 Konsertin kesto noin 45 min.

Espoon kulttuurikeskus - Louhisali


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta

Katso myös

la 27.10. klo 11.00 -14.00

Soukan kappeli

Brunssi ja myyjäiset

Brunssi ja myyjäiset klo 11-14. Klo 12 Toivotuimmat Virret -yhteislaulutilaisuus.
ma 29.10. klo 10.00

Viherlaakson kappeli

Muskarimessu

Muskarimessussa lauletaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Ehtoollispöytään kutsutaan pienet ja suuret. Messun jälkeen kirkkokahvit ja -mehut.
ma 29.10. klo 10.00

Suvelan kappeli

Muskarimessu

Tervetuloa muskarimessuun!