Kävele naiselle ammatti

su 9.9. kello 13.00 - kello 14.00

Kävele naiselle ammatti Leppävaaran kirkko

Yhdessä sopivan vauhtiselle ja pituiselle lenkille kävellen tai juosten tärkeän asian puolesta!

Tässäpä mahdollisuus osallistua Kävele naiselle ammatti -kampanjaan Leppävaaran kirkolla. Tänä vuonna kävellään naisille ammatteja jo yhdeksännen kerran.

Tämän vuoden kävelypäivä on sunnuntai 9.9.2018. Lähdetään siis yhdessä sopivan mittaisille ja vauhtisille lenkeille joko kävellen tai juosten. Ennen lähtöä voit tipauttaa 1-30 € panoksesi Kirkon Ulkomaanavun lippaaseen ja tuotto tilitetään Naisten Pankille tähän kampanjaan. Lahjoituksilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa.

Jos osallistut myös klo 11 alkavaan kirkon messuun, niin ota tarvittaessa sellaiset välipalaeväät mukaasi, että jaksat lenkille mukaan lähteä. Vaate- ja laukkusäilytys järjestetty lenkin ajaksi.  Tervetuloa liikkumaan, ulkoilemaan ja auttamaan!

Lue lisää kampanjasta. Sivulla voit myös halutessasi etukäteen ilmoittautua mukaan kampanjaan maksamalla yhden ammatin kehitysmaiden naisille 30 eurolla.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Alberganesplanadi 1
02600 Espoo

Vastuualue: Kuoro Kaikille, lauluyhtye Kuiske, lapsikuoro Havina, nuorten ja kouluikäisten musiikkitoiminnan koordinointi.

Katso myös

la 17.11. klo 11.00

Soukankaari 8 B

Toivon tori -kirpputori

Tee hyvää ostamalla! Kirpputori on avoinna torstaisin klo 12-18 ja lauantaisin klo 11-15.
ma 19.11. klo 14.00

Viherlaakson kappeli

Lähetyspiiri

Ystävyyttä ja seurakuntayhteyttä lähetysasian ympärillä
ma 19.11. klo 18.30

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri parittomien viikkojen maanantaina klo 18.30 Hiljaisessa huoneessa 10.9. - 3.12. Hanna-piiri on naisten rukouspiiri, jossa kannetaan maailman naisia Jumalan eteen rukouskalenterin aiheiden mukaan.