Messu ja kirkkokahvit

su 9.9. kello 11.00

Messu ja kirkkokahvit Leppävaaran kirkko

Jumalan huolenpidossa kohti syksyä syyskauden avausmessussa

Messun musiikissa mukana lauluyhtye Kuiske. Liturgina Kaisa Yletyinen ja avustavana pappina Aija Pöyri. Messua toteuttamassa myös joukko eri-ikäisiä seurakuntalaisia ja nuorisotyön puolelta Pasi Härkönen ja diakoni Heli Taina-Rantakaulio. Kanttorina Outi Noponen. Tervetuloa siis Leppävaaran kirkon messuun! Messu kestää noin tunnin, jonka jälkeen voit jäädä vielä kirkkokahveille ja mehuille. Kirkkosalissa on lastenpaikka pienimmille messuvieraille.

Messun jälkeen klo 13 mahdollisuus osallistua Kävele naiselle ammatti -kampanjaan. Tänä vuonna kävellään naisille ammatteja jo yhdeksännen kerran. Tämän vuoden kävelypäivä on sunnuntai 9.9.2018. Lähdetään siis yhdessä sopivan mittaisille ja vauhtisille lenkeille joko kävellen tai juosten. Ennen lähtöä voit tipauttaa 1-30€ panoksesi Kirkon Ulkomaanavun lippaaseen ja tuotto tilitetään Naisten Pankille tähän kampanjaan. Lahjoituksilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa. Jos osallistut myös klo 11 alkavaan kirkon messuun, niin ota tarvittaessa sellaiset välipalaeväät mukaasi, että jaksat lenkille mukaan lähteä. Kahvia, teetä ja mehua toki tarjolla kirkkokahveilla. Vaate- ja laukkusäilytys järjestetty lenkin ajaksi. Lue lisää kampanjasta https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2018/. Sivulla voit myös halutessasi etukäteen ilmoittautua mukaan kampanjaan maksamalla yhden ammatin kehitysmaiden naisille 30 eurolla. Tervetuloa liikkumaan, ulkoilemaan ja auttamaan!


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Alberganesplanadi 1
02600 Espoo

Vastuualue: Kuoro Kaikille, lauluyhtye Kuiske, lapsikuoro Havina, nuorten ja kouluikäisten musiikkitoiminnan koordinointi.

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5577
Alberganesplanadi 1
02600 Espoo

Vastuualue: jumalanpalveluselämä, viestintä, verkkotyö

seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
Alberganesplanadi 1
02600 Espoo

Vastuualue: hallinto, missio tiimin (papisto & kanttorit) esimiestehtävät.

Katso myös

su 21.10. klo 10.00

Espoon tuomiokirkko

Uskonpuhdistuksen juhlamessu

Suolaa vai sokeria? - uskonpuhdistuksen juhlapäivän messu.
su 21.10. klo 10.00

Olarin kirkko

Messu

Päiväjumalanpalvelus, Olarin kirkko
su 21.10. klo 11.00 -12.15

Leppävaaran kirkko

Messu ja kirkkokahvit

Te olette maan suola. Te olette maailman valo. Tule Leppävaaran kirkon messuun!