Pianotaiteilija Konstantin Boginon konsertti

su 11.11. kello 18.00

Tapiolan kirkko

Legendaarinen pianotaiteilija Konstantin Bogino soittaa resitaalissaan Tapiolan kirkossa Beethovenin, Bartókin, Debussyn ja Rahmaninovin musiikkia.

Konsertin ohjelma:
Bartók Sonaatti 1926
Beethoven Sonaatti op. 110
Debussy Children’s Corner
Rahmaninov Preludeja, Etydejä

Konsertin hinta:
Liput 15/8€ Huom! Vain käteismaksu.
Vapaa pääsy Espoon musiikkiopiston sekä Sibelius-Akatemian opiskelijoille.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Key Discoveries ja Espoon musiikkiopisto.

Konstantin Bogino
Konstantin Bogino tunnetaan solistina, kamarimuusikkona sekä arvostettuna pedagogina. Boginon taiteilijapersoonaan ovat vaikuttaneet vahvasti legendaariset venäläispianistit kuten Svjatoslav Richter, Emil Gilels ja Arthur Rubinstein, joiden soittoa Bogino kuuli jo lapsuudenkodissaan. Boginon suvussa pianisteja on jo neljässä sukupolvessa, ja ensimmäiset oppituntinsa hän saikin isältään Georgy Boginolta. Vuosina 1973‒78 Konstantin Bogino esiintyi sekä solistina että Tšaikovski-trion jäsenenä yli kolmessa sadassa konsertissa entisen Neuvostoliiton alueella. Vuodesta 1987 hän on asunut Pariisissa. Konstantin Bogino on ollut perustamassa mm. Luccan musiikkijuhlia, Venetsian Portogruoroa sekä Dubrovnikin, Chioggian, Campagnan ja Mariborin musiikkifestivaaleja. Lisäksi hän pitää mestarikursseja ympäri maailmaa. Moni Kuhmon Kamarimusiikissa esiintyvistä pianisteista on Konstantin Boginon oppilaita.


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta

Espoon musiikkiopisto

Katso myös

ti 20.11. klo 19.00

Leppävaaran kirkko

ke 21.11. klo 12.00

Tapiolan kirkko

Häivähdys Pyhää -päiväkonsertti - Espoon musiikkiopiston nuoret taitajat esiintyvät

Päiväkonsertti Tapiolan kirkossa 12.9. - 5.12. joka toinen keskiviikko klo 12.00-12.30
pe 23.11. klo 18.00 -20.00

Espoonlahden kirkko

Polyteknikkojen Orkesterin konsertti

Polyteknikkojen Orkesteri (PO) on Espoon Otaniemessä toimiva sinfoniaorkesteri. Se on perustettu vuonna 1922 ja on siten vanhin suomalainen akateeminen opiskelijaorkesteri. Orkesterin kapellimestarina toimii James Kahane.