Messu ja Uganda-aiheiset kirkkokahvit

su 17.3. kello 10.00

Messu ja Uganda-aiheiset kirkkokahvit Tapiolan kirkko

Mitä on usko? Miten rukoilla oikein? Miten paastota oikein? Näihin kysymyksiin etsimme yhdessä vastauksia, myös musiikin keinoin.

Messussa esiintyy kamarikuoro Dominante Seppo Murron johdolla. Kuoro laulaa mm. kaksi osaa Jaakko Mäntyjärven suurteoksesta Salvat:  "Kirjoittaa on minull´ miel´" ja "Herra Jeesus kun täällä vain kanssamme on". Salvat perustuu musiikillisesti vuoden 1701 Vanhaan virsikirjaan ja sen virsistä tehtyihin koraalisovituksiin.

Messussa liturgina kirkkoherra Päivi Linnoinen, saarnan pitää pastori Marianne Tiihonen ja kanttorina toimii Liisa Malkamäki. Messun toteuttamisessa mukana tapiolaiseen tapaan joukko seurakuntalaisia.

Messun jälkeen kirkkokahveilla kirkkoherra kertoo Ugandan opintomatkastaan ja Kirkon Ulkomaanavun työstä Pohjois-Ugandan Bidibidin  pakolaisasutusalueella. Kirkkokahvien tuotto menee yhteisvastuukeräykselle, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta myös Ugandassa.

"Apu menee perille. Näin sen itse", kertoo kirkkoherra Päivi Linnoinen.  

Lisätietoja yhteisvastuukeräyksestä täällä https://www.kirkonulkomaanapu.fi/ajankohtaista/yhteisvastuukerays-2019/

Voit lahjoittaa täällä https://yhteisvastuu.ekansio.com/yhteisvastuukerays/?id=1057

Kuva: Juha Tanska


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta

Katso myös

su 24.3. klo 10.00

Olarin kirkko

Messu

Liturgia ja saarna Anna Poutiainen, avustava pappi Antti Malinen, kanttori Sari Rautio, Olarin seniorilaulajat, Inna Vintturi, huilu.
su 24.3. klo 10.00

Tapiolan kirkko

Messu

Marian ilmestyspäivän kantaattimessu
su 24.3. klo 10.00

Espoon tuomiokirkko

Messu

Marian ilmestyspäivä