Meidän ilta ja Suvelan lähetyspiirin yhteinen ilta

ke 24.4. kello 17.00
Suvelan kappeli

Lähetyspiiri mukana nuoren Meidän illassa. Vieraina Gospel Riders- kristillinen moottpripyöräkerho.Nyyttäripöytään saa tuoda jotakin itselleen mieleistä.Tervetuloa.

Suvelan lähetyspiiri osallistuu tänään nuorten Meidän iltaan. Yhteistä ohjelmaa ja nyyttikestiperiaatteella voi tuoda jotakin syötävää yhteiseen pöytään.

Vieraina on tänään Espoon Gospel Riders, halukkaat voivat saada myös kyyditystä moottpripyörän selässä.

Gospel Riders tarjoaa motoristeille mahdollisuuden liittää moottoripyöräily ja kristillinen usko luontevalla tavalla toisiinsa. Tavoitteinamme on tukea jäsentemme hengellistä kasvua ja kehittää heidän vastuuntuntoaan ja ajotaitoaan liikenteessä. Meitä jäseniä on lähes kaikista eri kristillisistä kirkkokunnista, ja toimimme yhdessä toinen toistamme kunnioittaen, vaikka joistain asioista ajattelisimmekin hieman eri lailla. Pyrimme kaikessa toimimaan Raamatusta löytyvän kristillisen elämänkäsityksen pohjalta, ja meille on tärkeää rakastaa ja kunnioittaa Jumalaa ja lähimmäistämme. Moottoripyöräily on meille rakas harrastus, ja tahdomme kehittyä taitavina ja vastuullisina ajajina. Kaikki tilaisuutemme ja kokoontumisajomme ovat päihteettömiä.

Osa ajasta vietämme ulkona, sisäpihalla, jossa grilli kuumana.

Tervetuloa mukaan iloitsemaan sukupolvia yhdistävästä kohtaamisesta!

Ulkona tapahtuvalle toiminnalle säävaraus.

Gospel Riders Espoo


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Diakonissa
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo

Elintarvikejakelu

Nuorisotyönohjaaja
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3912
Kirstintie 24
02760 Espoo

Vastuualue: Suvelan alue. Isoskoulutus, nuorten toiminta, nuoret aikuiset