Äitienpäiväjuhla

su 12.5. kello 15.00 - kello 16.30

Äitienpäiväjuhla Suvelan kappeli

Tervetuloa Äitienpäiväjuhlaan Suvelan kappeliin!

Äitienpäiväjuhla

Musisoimassa Elisa Nokelainen viulu, Suvelan lauluryhmä Salla Kostamon johdolla, sekä espoolainen saksofoniyhtye Sun Sax.
Pyry ja Otso Rintamäki soittavat viulua ja selloa.

Juhlaa toteuttamassa seurakuntalaisia ja pastori Oiva Hujanen

Äitienpäiväkahvit ja äideille pikkuyllätys juhlan lopussa.


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta, Suvelan kappeli

Kappalainen
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3908
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Messut ja hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja rukous

Olen toiminut pappina eri tehtävissä alkaen kesästä 1987. Tähän seurakuntaan sain kutsun papiksi 18.4.2001 ja kutsun kappalaiseksi sain vuonna 2005. Tämä työ on kutsumukseni. Erityisesti seurakuntalaisten kanssa yhdessä toteutetut tilaisuudet ja heiltä tullut palaute ovat tuottaneet iloa!

Mistä pidät? Pidän laulamisesta, ulkoilusta ja liikunnasta, Raamatun sanomasta ja ihmisten kohtaamisesta. Kun näen Jeesuksen ja Pyhän Hengen tekevän työtään meissä, se on erityinen ilon aihe.

Mitä työsi sisältää?  Tehtäviini kuuluvat nykyisin Espoon keskuksen hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset ja messut, sekä sielunhoito, ihmisten kohtaaminen, toimistotyö ja rippikoulu.

Kannan huolta, että seurakuntamme pitää esillä sitä hyvää työtä, jota teemme. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä jäseneksi niille, jotka ovat joskus jättäneet jäsenyyden tai eivät ole aiemmin olleet kirkkomme jäseniä.

Lempi raamatunkohtani on: Room.8:28 ”Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.”

Katso myös

ke 7.8. klo 18.00 -19.00

Karakappeli

Ekaluokkalaisten siunaaminen

Iloa koulutielle!
ti 13.8. klo 10.00 -11.30

Kauklahden kappeli

Perhekerho

Perhekerho