Kivikirkkovaellus

la 17.8. kello 08.00

Kivikirkkovaellus Espoon tuomiokirkko

Vantaan Pyhän Laurin kirkko

Pyhiinvaellus Espoon tuomiokirkolta Vantaan Pyhän Laurin kirkolle. Lähde nauttimaan Suomen luonnosta, hiljaisuudesta ja toisten seurasta!

Länsi-Uudellamaalla on järjestetty Kivikirkkojen pyhiinvaelluksia jo vuodesta 2012. Tänä vuonna kuljetaan jälleen Espoosta Vantaalle. Kahden upean kivikirkon väliin jää paljon kauniita maisemia. Pyhiinvaellus on paitsi matalan kynnyksen hengellistä toimintaa, myös mahdollisuus tutustua kotiseutuun uudesta näkökulmasta.

Vaelluksen ohjaajana toimii kivikirkkojen reitinsuunnittelija, pastori Panu Pihkala. Järjestäjinä ovat Espoon tuomiokirkkoseurakunta ja Pyhät polut ry, yhteistyössä Tikkurilan seurakunnan kanssa.

Lähtö ja alkuhartaus Espoon tuomiokirkolla klo 8. Kuljemme yhtenä ryhmänä ja pidämme tunneittain taukoja. Vaellus sopii normaalikuntoisille ja tarvittaessa matkan varrelta pääsee julkisella liikenteellä kotiin. Matkaa kertyy n.26 km. Omat eväät, juotavaa ja hyvät kengät tarvitaan. Tarkemmat tiedot lähetetään myöhemmin osallistujille. Ilmoittautumiset ja tiedustelut 17.8. mennessä: mari.mathlin@evl.fi, 050 438 0182. 10 euron osallistumismaksu kerätään lähtiessä.

Saapumisaika Pyhän Laurin kirkolle riippuu ryhmän nopeudesta: arvioitu aika on 18-19 välillä. Siellä päätöshartaus. Joukkoliikenteen bussilla pääsee esim. Tikkurilan asemalle.

 


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Pyhät polut ry.

Katso myös

su 25.8. klo 12.30 -13.00

Espoonlahden kirkko

Avoin rukouspiiri

Yhteisen rukouksen paikka.
su 25.8. klo 13.30

Suvelan kappeli

Hiljaisen rukouksen ryhmä

Tervetuloa hiljentymään yhdessä!
ma 26.8. klo 12.00

Espoonlahden kirkko

Diakonialounas

Tule ruokailemaan yhdessä! Lipunmyynti klo 11.30-12.30.