Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti

su 25.8. kello 18.00

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti Suvelan kappeli

Heprealaista ja suomalaista musiikkia sekä musiikkiperheen omia sävellyksiä ja sovituksia.

Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan. Perhe konsertoi Suvelan kappelissa, ja illan aikana saamme kuulla heprealaista ja suomalaista musiikkia sekä musiikkiperheen omia sävellyksiä ja sovituksia.

Vapaa pääsy.

Kolehti Lavrenchukin musiikkiperheen toiminnan hyväksi.

Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmonikkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri pianon soiton alalla. Pojista Seva on ammattilainen trumpetisti sekä juontaja. Sevan vaimo Viktoria on viulisti. Pikkuveli Svetoslav soittaa selloa. Siskoset Anastasia ja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Alena viulua ja Anastasia pianoa. Lavrenchukin ISO perheen täydentävät nuorimmat, Mariia, Elisa sekä Sevan ja Viktorian kaksi tytärtä Ariella ja Anna. Mariia ja Elisa ovat tämän vuoden alusta olleet mukana ohjelmassa. Mariia soittaa kannelta ja Elisa viulua.

Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Perhe esiintyy sekä kokonaisena yhtyeenä kahden perheen voimin että pienimmissä kokoonpanoissa. Vuorovaikutus yleisön kanssa tuo konserttiin lämpimän tunnelman.

 

Kahvitarjoilu ennen konserttia Suomen Lähetysseuran Jerusalemin työkeskuksen ja seurakunnan nuorten Israelin matkan hyväksi


Järjestäjä

Suvelan kappeli, Tuomiokirkkoseurakunta

Katso myös

su 21.7. klo 19.00

Espoon tuomiokirkko

ti 23.7. klo 12.00

Tapiolan kirkko

Musiikkia puolen päivän aikaan -konsertti

Loistavaa lounasmusiikkia.
to 25.7. klo 21.00

Espoon tuomiokirkko

Urkuyö & Aaria -konsertti: Kilpailuvoittajat Savonlinnasta

Timo Mustakallio -laulukilpailun tuoreet voittajat esiintyvät yhdessä pianisti Tuula Hällströmin kanssa.