Kävele naiselle ammatti -kävelytapahtuma

su 15.9. kello 14.30

Kävele naiselle ammatti -kävelytapahtuma Karakappeli

Naistenpankin valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma.

Tule mukaan Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyskävelyyn!.

Kävele naiselle ammatti -kävely starttaa Karakappelista heti messun jälkeen klo 14.30. Reitti kulkee kappelista Leppävaaran urheilupuiston suuntaan ja takaisin. Pastori Terttu Laaksonen ohjaa noin 30 min pituisen reitin ja kanttori Pauliina Hyry noin 45 minuutin pituisen kävelyn. Eveliina Kauppilan kanssa voi kiertää kappelin vaikkapa rollaattorilla. Tarjolla on myös Riksa-pyörän kyytiä. Kävelyn jälkeen on tarjolla mehua ja kahvia sekä pieni osallistujapaketti.

Kävele naiselle ammatti -tapahtumia on eri puoililla Suomea. Espoon päätapahtuma on Haukilahdessa klo 11 ja sen avaa tapahtuman suojelija, Espoon piispa Kaisa-Mari  Hintikka. Suvelan kappelin lähtö on klo 12 ja Karakappelin 14.30.

Kävelemällä voit auttaa kehitysmaan naisia oman toimeentulon alkuun. Yhden ammatin hinta on 30 euroa, mutta voit lahjoittaa sinulle sopivan summan joko kappelilla lippaaseen tai myöhemmin tilille. Voit myös tuoda tärkeää asiaa esille pelkästään osallistumalla mukavaan sunnuntaikävelyyn. 

Naistenpankin järjestämä Kävele Naiselle Ammatti -hyväntekeväisyyskävely viettää tänä vuonna 10. juhlavuottaan. Kävelytapahtumia järjestetään myös kotimaan ulkopuolella. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden ammatin arvo on 30€ ja sillä saadaan yhden kehitysmaassa asuvan naisen toimeentulo alkuun.

  Tervetuloa mukaan kävelemään hyvässä seurassa. Ja tekemään hyvää toiselle!Leppävaaran seurakunnan puolesta tapahtumasta vastaavat Terttu Laaksonen ja Pauliina Hyry. Mukana tapahtumassa ovat seurakunnan entinen diakoni Eveliina Kauppinen ja Naistenpankin puolesta Ritva-Liisa Luomaranta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5536
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: A-kanttori, musiikin työalavastuu ja konserttitoiminta

Vs. kappalainen
Leppävaaran seurakunta
(09) 8050 5590
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

vastuualue: kansainvälinen työ, ekumenia

Katso myös

to 21.11. klo 12.00

Espoonlahden kirkko

Diakonialounas

Tule ruokailemaan yhdessä! Lipunmyynti klo 11.30-12.30.
pe 22.11. klo 7.00 -8.00

Nuortentila Siipi

Morning Prayer in English

Start your day with a prayer? Join us!
la 23.11. klo 11.00 -14.00

Espoonlahden kirkko

Vaatevaihtajaiset ja kahvila

Tuo kaappisi pohjalta pieneksi, suureksi tai muuten tarpeettomaksi jääneet vaatteet vaatevaihtajaisiin.