Grandominon paluu - Candomino ja alumnit suuren soinnin äärellä

pe 1.11. kello 19.00

Grandominon paluu - Candomino ja alumnit suuren soinnin äärellä Espoon tuomiokirkko

Kuoroa ja orkesteria johtaa Esko Kallio

Candomino ja Candominon alumnilaulajat, ts. Grandomino esiintyy jälleen yhdessä Espoon tuomiokirkossa pyhäinpäivää edeltävänä perjantaina.
Tällä kertaa ohjelmistossa on brittiläistä ja virolaista kuoromusiikkia: konsertissa kuullaan Ralph Vaughan Williamsin harvemmin esitetyn, kaksoiskuorolle ja solisteille sävelletyn g-mollimessun osia sekä Vaughan Williamsin opettajan Charles Woodin kaksoiskuoromotetti Hail, Gladdening Light. Tätä samaa kynttilöiden sytyttämiseen liittyvää ehtoohymnitekstiä käyttää nuori brittisäveltäjä Owain Park laajassa sävellyksessään Phos Hilaron, jossa kuoro jälleen jakaantuu erilaisiin toisiaan täydentäviin osakuoroihin.
Konsertin suurin teos on virolaisen säveltäjän Tõnu Kõrvitsin Kreegi vihik (Kreekin muistivihko) jousiorkesterille ja kuorolle. Cyrillus Kreek keräsi virolaisia kansanlauluja ja teki niistä satoja kuorosovituksia, ja Tõnu Kõrvits on teoksessaan tehnyt omat sovituksensa kahdeksasta Kreekin kokoamasta kansankoraalista. Osien joukossa on niin iltahymniä kuin jouluakin kohti kurottavaa tekstiä.

Liput 18/13 € (alennus opiskelijoille, eläkeläisille, koululaisille ja työttömille) candomino.fi ja ovelta tuntia ennen.


Järjestäjä

Espoon seurakuntayhtymä, Tuomiokirkko, Tuomiokirkkoseurakunta

Candomino

Katso myös

ti 12.11. klo 18.00 -20.00

Perkkaan kappeli

TZ - Kansainvälinen kuoro International choir

Lauletaan yhdessä eri kielillä! Let's sing together in different languages!
ti 12.11. klo 19.00

Perkkaan kappeli

to 14.11. klo 18.00

Suvelan kappeli

Hyväntekeväisyyskonsertti musiikkiopisto Avonian jousisoittajat

Hyväntekeväisyyskonsertti. Musiikkiopisto Avonian jousisoittajat