Helluntain sanajumalanpalvelus verkon kautta Espoon tuomiokirkossa

su 31.5. kello 10.00 - su 31.5. kello 10.45
lentävä valkoinen kyyhkynen tummalla taustalla
Espoon tuomiokirkko, Verkkokirkko Espoossa Tapahtuma lähetetään Facebookin kautta.

Kirkon syntymäpäiväjuhlat ovat siitä erikoiset, että siellä jaetaan lahjoja juhlaan osallistujille. Nämä lahjat ovat kaiken lisäksi aineettomia.

Helluntain lahjoista merkittävin on Pyhän Hengen, puolustajan ja lohduttajan, lupaaminen Jeesuksen seuraajille. Fyysinen etäisyys on päivän sana. Toivottavasti tämä on kannustanut meitä etsimään ja hakemaan sitäkin enemmän henkistä ja hengellistä läheisyyttä toinen toisiimme.

Tervetuloa syntymäpäiville verkon välityksellä! Juhlissa on tarjolla puhetta, rukousta ja musiikkia niin elämästä, rakkaudesta kuin Totuuden Hengestäkin.

Saarna Matti Peiponen, liturgia Anita Kyönsaari, urkuri Teemu Suominen, kanttori Anna-Liisa Haunio. 

Evankeliumi Joh. 14: 15-21

Jeesus sanoi: "Jos te rakastatte minua, te noudatatte minun käskyjäni. Minä käännyn Isän puoleen, ja hän antaa teille toisen puolustajan, joka on kanssanne ikuisesti. Tämä puolustaja on Totuuden Henki. Maailma ei voi Henkeä saada, sillä maailma ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy luonanne ja on teissä. En minä jätä teitä orvoiksi, vaan tulen luoksenne. Vielä vähän aikaa, eikä maailma enää näe minua, mutta te näette, sillä minä elän ja tekin tulette elämään. Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni ja että te olette minussa ja minä teissä. Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni.”

Tule mukaan suorana verkon kautta välitettävään jumalanpalvelukseen. Voit seurata palvelusta Espoon tuomiokirkon Facebook-sivun kautta: https://www.facebook.com/Espoontuomiokirkko/

Huom! Facebook-sivumme ovat avoimet, joten voit katsoa videoita, vaikka sinulla ei olisi Facebook-sovellusta. Kun Facebook ehdottaa kirjautumista, klikkaa kirjautumisikkunoiden alta pienellä löytyvä teksti "Ei nyt".


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta, Tuomiokirkko